Műsorajánló


Forrás: 
Zsaru
Műsorajánló

Dallas, Derrick, Az idő urai, Babar, Vörös Zsaru...

admin képe

Ekkor indult az HBO?

Az HBO (Home Box Office) 1991. szeptember 28-án kezdte meg magyar nyelvű előfizetéses műsorának sugárzását Magyarországon. A szolgáltatást az HBO Holding indította útjára - kezdetben kazettás műsorterjesztést alkalmazva. 1997. április 1-től az HBO heti 120 órára bővítette műsoridejét, amit egy jelentős műszaki beruházás, a műholdas sugárzásra való átállás tett lehetővé.

 

/Forrás HBO weboldal/

NofreT képe

Köszönöm én is, bár azóta sem szoktam látni. Sajnos olyan drága csomagba teszik, és annyi fölösleges csatornát kötnek hozzá, hogy valószínűleg sosem leszek nézője. Bár ebből a 92-es műsorkínálatbol minden második napon találnék néznivalót.

 

Nofre

NGA képe

Egy ideig nekünk is volt HBO. Ha leültem a tv elé, és odakapcsoltam, hogy most megnézek egy filmet, állandóan a Stadt in Flammen (Lángoló város) ment. Ekkor kiköttettem :-) Akkoriban folyamatosan csak ismételtek.

..volt nézhető az HBO vagy meddig vagy a 200es évek elejéig...akkor érte meg előfizetni,amikor még benne volt a Vörös Cipellők este (erotikus "hasonlovaglós" történetek,a mesélő David Duchovny volt),hetente 1-2szer,vagy még korábban a LUXX/KOVI vagy milyen pornók éjjel.Ja és amikor volt még saját humorműsora "Mennyi?30!" néven.Utána exponenciálisan növekvő...csökkenés követklezett be,és mi is "kiköttettük" az upc-vel,ami egyre többször átvert minket a kásás minőséggel,vagyis az én ötletemre "Aktív"(valójában férfi-) programcsomagra változtattuk át a csak a nagyobb csomaghoz kérhető extrát...abban 3-4sportadó és 1 "felnőtt"adó volt,egész nap mentek (az elején tűrhető Private Gold volt,aztán jött erőltetve a HustlerTV).Ellenben,mivel t*künk tele volt hogy UPC szivat,kb 3éve a túlfizetés ellenére korlátozták a kábelünket és akartak visszakötési dijat szedni,annak ellenére hogy többezer FTos túlfizetésünk volt,na akkor besokalltunk (akkoriban a qrmány már kezdett csonttászegényíteni is),és nem fizettük,és vettünk kb 2500-3500FTért egy földi erősitős vevőt,amivel a népbutító (tv2,retekklub,...m1 még talán) földi csatornákat lehetett fogni...így fél-egy évig nem kellett fizetnünk népbutító tvcsatornák 10eiért-20aiért-30valahány adóért aminek felét se néztük....és amikor végre bejött a digitv,akkor 2008 júni vagy júli 22étől lett egyszerre emberi árú internetem (más szolgáltatók 5-10-12ezerért adták még akkor, a digi 2500ért azóta is)..akkor anyám mondta,hogy ha már van internet,és végre kereshetek állást rajta ( a qrmány és egy elkanászodott multináci cég miatt azeléőtt alig pár hónappal vesztettem el állásomat,lett is per,nem hagytam annyiban),nem kell ideoda füstös kényelmetlen túlfűtött internetkávézókba menni stb,akkor legyen mellé kábeltv csatorna is,mindjárt a legnagyobb ami akkor 2700volt,most vagy negyed éve viccből 2900ra felemelték.Abban igaz nincs HBO,deviszont a 70 avgy 90 csatornás AIWA videómnak kb 53csatornáját elfoglalja ;-), és van benne,sajnos csak este 11től kb hajnali 4-6óráig,melyiken meddig..."hasonlovaglós-imitálós"PlayboyTV, aztán Private Spice, és MusicTVOne (ami nappal zenét ad,este évekkel ezelőtti retró felnőttfilmeket ;-) )...a Private Spice végre európai...mert az UPCn előtte vki kenőpénzének hatására a svéd-francia vagy milyen Private Gold adóról HustlerTV-re váltottak,és valamiért én nem rajongok a 2szeres csípőszélességű sötétebb nőkért annyira,mint a HustlerTV amerikaijai a vadabb filmjeikkel...Bocsánat hogy így kiveséztem és elnyújtottam...

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

admin képe

Mozi a tévében után a következő szlogenjük az HBO több, mint TV:

http://retronom.tv/node/16372