Pedálos Moszkvics


Pedálos Moszkvics

pedálos moszkvics

Nem tudja valaki hol lehet kapni gyerek korom nagy kedvencét a pedálos moszkvicsot?

Szia!
Tudomásom szerint már sehol nem lehet kapni de nekem még a tárolóban alighanem meg van az enyém!!Melcissz

Lehet kapni felújítva, lerongyolva stb; pedalosmoszkvics.gportal.hu ; sőt most hallottam, hogy opel kereskedésben opel (új) pedálosautó van 30ezerért, mercedes kereskedésben meg mercit 50ezerért. de a moszkvics az igazi, az volt (lett volna) a mi autónk.

Dr Dee képe

Lehet kapni ilyeneket.Van egy Ürge aki felújitva adja őket!!Rengeteg van neki!!

Öregszem...a magam 20 évével. Nekem szürke volt. De hogy mennyire imádtam...:)

Ezt most találtam :http://www.origo.hu/auto/veteran/20081129-pedalos-moszkvicsok.html
Cikk a pedálos Moszkvicsokról.

- Gyermekkorom álmatlan éjszakáit okozó kortünete, a csillagporos víziókat okozó gépcsoda, mobil bádogrém és autóbuzéria öt éveseknek..
Valamiért úgy hozta a sors hogy nekem sohasem volt ilyenem (gondolom a szüleim lehetőségeit meghaladta a dolog)...De ahol a gyerekkoromat töltöttem azért akadt 1-2 darab a nálam (anyagilag) szerencsésebb gyerekeknek.
Olyan emlékeim vannak róla hogy a lámpái is tudtak világítani egy laposelem beiktatásával, egyébként meg a tragédia az hogy ma amikor egészen irreális összegeket is megadnék egy működő (vagy nem működő) példányért, már nem férek bele..

 

 

Ügyes az opel meg a mercedes ha csinál hasonlót, de ezt már nem adhatják vissza.

Dr Dee képe

Majdnem minden márka gyárti pedálosat a gyerköcöknek:-)

Juhászné Zsófi képe

Nekem zöld vartburgom volt, imádtam.... :)

dollerakos képe

Imádtam! Ki sem lehetett szedni belőle, amikor megkaptam, még a pedált alig értem el... Az enyém zöld volt és ha jól emlékszem, a világítása lapos elemmel működött, amelyet az oldálba kellett tenni. De szörnyű dolgokat is műveltem vele: úgy mentem vele, mint egy félőrült, üvöltötek utánam, hogy lassabban, de csak mentem... Volt, hogy a járdán nekihajtottam, aki nem volt szimpatikus, igaz, kaptam is érte. A garázslehatjón olyan hangja volt, hogy a szomszédok kinéztek, amikor megérkeztem......