Globus konzerv


Forrás: 
vityilló
Globus konzerv

ezeket a barátom kis nyaralójából hoztam.

Virsli Sós Lében, nagyon ínycsiklandó.

25 éves konzervek? Egy falat elég a biztos halálhoz!:(

Azért megnézném,de komolyan hogy mi lenne a konzerv tartalmának a reakciója a felbontás pillanatában,illetve aki felbontja annak az arcát is megnézném amikor megérzi a SZAGÁT,és meglátja a "terméket" magát.:))))

A különleges vagdalthús a mai napig példaértékű lehet.
HÚS volt! Nem szójapép és növényi zsiradék.
A mostani szaga?Vegyél le egy mostani baromfi vagdalthúst a polcról,és bontsd fel.Ilyesmi szaga lehet.Csak a másik oldalán szól röpke 25 év:(

Húúú de jó is volt. A határőrségnél minden másnap ez volt a vacsora, sokan annyira utálták már, hogy ezzel dobálóztak. Én nem. Szerettem és mindig vittem is haza pár dobozzal. amit nekem adtak a többiek. Csak "kutyahúsnak" hívták, talán olyanok is, akik ma meg sem tudják fizetni. Tényleg húsból volt./ Határőrség 1973-1975./ Feribá alias Sólyomszem határőr.

Tapsifiles képe

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Igen, a katonasághoz ez a konzerv különösen kötődik. Mi viszont annak idején "gyíkhúsnak" hívtuk. Különben tényleg nem volt rossz, csak gyakran osztották...

A mai vagdaltak 98 százaléka alsógagyi. Mondok azért egy hibátlant, hátha valami ínyenc, mint én, megkóstolná a régen vágyott fínom vagdalthúst. 2018-ban a Lidl-ben kapható, szögletes doboz,340 gramm, Dulano Chopped Pork néven fut most éppen. Már harmadik féle külalakja van, alig találom, DE MINDÍG SZÖGLETES  doboz. 600 forint szokott lenni, de 2 havonta leárazzák 400-ra.