Globus konzerv virsli


Forrás: 
Saját
Globus konzerv virsli

Miért kellett a magyar élelmiszer,(és egyéb) ipart szétverni?
Kissrác voltam a 80 as években,és még mindig emlékszem a minőségi magyar élelmiszeripar termékeire.
Na a mai kaják meg sem közelítik az akkori szintet.
A 70-es évek végén (77-ben születtem).

Dr Dee képe

Nem szeretnék politikát vagy személyes haszon mögé bujtatni a mondandómat.De mind ez a nagy világ és a tőke miatt van.Mint minden nem éri meg minőséget gyártani sehol sem.Ha ezt a szart kell ennünk hamarabb megdöglünk és nem kell nyugdíjat fizetni nekünk.Ha a mai autók "hibátlanul" működnének,bár nem teszik.A régiek 20-25évesen is gurulnak.A maiak nem fognak.Az első szakmáim egyike a cukrász-szakács-pék.Anno azért gondolkodtam gyere fejjel ez irányba,mert gondoltam enni mindig fognak az emberek.Tévedtem.Egyikben sem dolgoztam egy napot sem,nagyon sajnálom pedig.Tényleg bár nagy selejt hányaddal de tényleg jó minőségű élelmiszeripari termékeket állítottunk elő a múlt rendszerben. De megesszük ezeket a szarokat amiket lehet kapni.Olyanok vagyunk,leszünk mint az amerikaiak!! Egy példa:saját édesapám,most 65éves mióta az eszét tudja mindig sportolt.Foci,úszás,testépítés stb stb.1996ota kint él Amerikában,kint sem hagyta abba a sportolást.De mivel kint már több ideje eszik ezeket a szarokat,bizony a szervezete megsínylöte a kinti kaját......

NGA képe

Ezt úgy hivják, hogy fogyasztói társadalom. Amikor az unióra szavaztunk, akkor erre is szavaztak azok, akik igennel szavaztak.

Dr Dee képe

Fogyasztói társadalom volt,van,lesz is.De ez inkább a teljes és arcátlan kizsákmányolás része.Nem szimpatizálok ......párttal mert ők egy kicsit túlzásba visznek mindent.pontosan a ló túlso oldalára kerülnek:-) Nemmel szavaztam akkor és most is azzal szavaznék!! Lehetne erről még vitázni de nem hiszem,hogy ez az oldal erről szól!De azért örülök,hogy vannak akik ezt hasonlóan látják:-)