Globus Konzervgyár


Globus Konzervgyár

Elõször jelentik be a Globus márkát zöldség- és gyümölcskonzervekre. Azóta a világ több mint 50 országában regisztrált, védett márka.

A tegnapi nappal megszünt a húskonzerv gyártása a fenti telephelyen. Rövidessen eltünik a boltok polcairól a Globus májkrém,vagdalt,készétel, stb.Volt aki szerette, volt aki utálta de hozzátartozott a mindennapokhoz.

Van egyáltalán gyárunk? Eladta  ez a mocskos tetves zs…. banda !

Együk a más szar termékeiket? Vettem számomra ismeretlen (szlovák) pacal konzervet és mi volt benne? Híg ízetlen lé! Elvétve volt csak benne pacalnak nem nevezhető mócsing.

Ezek megetetnek mindent velünk!

Ne vegyél szlovák terméket.

Lassan már csak szlovák, lengyel, német gagyi ami a németeknek sem kell termék van. Egyik ország sem nyírta így ki a

gazdaságát.

Ne felejtsük el, a legnekivadultabb privatizációk, az egész keleti kereskedelmi kapcsolatrendszer felrúgása, egy alapjaiban elqrt privatizáció és "kárpótlás", valamint az egész rendszer jelenlegi útra terelése a legelső MDF kormány alatt zajlott, akik állitólag nem zsék. Szóval ha lehet, legalább ezt a honlapot meg kéne óvni a cigányozástól, zsézéstől.

Hogy a Hornék folytatták és még jobban betetőzték és ellehetetlenítették a helyzetünket.Ajánlom a HÁBORÚ A NEMZET ELLEN című nemrég meggjelent dokumetumfilmet..ha jövő 7végén élek még és lesz idegzetem hozzá,megnézem a 3.és 4.részét is,az első kettőt megnéztem,de extra vérnyomáscsökkentő kellett..tényfeltáró...a fő privatizációs ember akkor egy c-vajdának kinéző zs ember volt,aki ma is Keszthelyen működik és Balaton-i fejlesztésért is felelős...S.T. a monogramja...tegyük hozzá,hogy az Antall-kormányt már létrejötte után hónapokkal megzsarolták és meggyengítették,a texis-sztrájk is a "mennyire tudunk játszani bvele bábként" tesztje volt zs-közeli CIA közeli erők részéről,a háttérben...

Ajánlom,hogy olvassatok tényfeltáró irodalmat,nézzetek iylen tárgyú filmeket...és rá fogtok jönni,hogy a főkitoló "pártok" mögött mindig ugyanaz a népcsoport állt,aki a 13.törzyüket a c-kert pátyolgatja, a zs-k!

Lehet hogy vannak becsületes dolgozó,magyarizálódni próbáló zs-k és c-k,de szerény tapasztalataim alapján 10-20%uk se lehet az...mert hagyták a törvényhozók,akik a bábjaik, hogy a fejünkre nőljenek.Ezért félnek most a magyar nemzet ébredésétől...de vigyázzunk,mert jön a következő elvük.."ha valamit nem tudunk ellehetetleníteni,legyőzni,akkor álljunk az élére"...most mondjak példákat?A történelemből?

"Biztos jó munkásember"Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Szerettem volna néhány szép dolgot írni a globus termékekről,mert ezzel is dolgoztam,nem írok semmit mert zs... vagyok.Szomorú,hogy ezen az oldalon is így elharapóznak ezek az eszmék.

Üdvözlettel:egy zs

retronóm képe

még is ott lyukadtál ki, hogy nem írtál semmit a Glóbusról (pedig az érdekelt volna minket), hanem letudtad egy legyintéssel. Ez tényleg építőbb!

Kiss Béla lászló képe

Tiszta szívből sajnálom minden becsületes, istenes és tiszta szívű-lelkű C,-ill ZS-típusú embertestvéreimet, akik a sztereotípiák áldozataivá lesznek. DE! Sajnos a szereotip nézetek éppen azért lettek azzá amik, mert az élet igazolta őket. ÉS! Ezen testvéreinket mi, gójok és parasztok minden eszközzel a védelmünk alá vettünk és veszünk a jövőben is, ez egészen biztos. Mert nekünk, keresztényeknek - annak ellenére, hogy ismerjük, és sokszor kimondjuk az igazságot - két ember létezik mindentől függetlenül: jó és gonosz. És ezt próbálják sokan, sokféleképpen elferdíteni, kiváltképp a fő bűnösök.

Tisztelettel: egy lehet, hogy valamikori - ki tudja -Klein-

Kiss Béla László

leguan képe

Hát igen, a sztereotíp nézeteket az élet igazolja. Ennek legjobb példája a "hidegvérű angol" sztereotípiája, aki a Chelsea, Manchester United, Liverpool, Milwall, West Ham United stb. nekivadult szurkolójaként végighuligánkodta a '70-es, '80-as évek Angliáját és Európáját,  a leghidegvérűbben 1985-ben a Heysel-stadionban.

retronóm képe

kibontakozna a vita, nyitottam egy fórumot itt.

Lássátok feleim szümtükkel mik vogmuk. Hát ezért kellett a rendszerváltás! Az "Antalli örökségbe" belekönnyezett szemünkkel az úniós égre tekintünk és ezt a gaztettet is ráfogjuk a kivont orosz csapatokra. Akkor talán már meg is nyugodtunk, folytatódhat az ország további "el-multinacionalizálása"= el-szabása.

Azért érdekes hogy a Globus Konzervgyár megszünése, mindenkiből

milyen érzelmeket váltott ki és már a hozzászólások nagy része nem is erről szól. Bajnak nem baj de érdekes.

ruzslac.63 képe

Istes veled GYIKHÚS

 

Kedves bejegyző társaim!
Magam is nagyon sajnálom, hogy valószinűleg eltűnik a sertés- és marhamájkrém (pléhtojás), meg a különleges vagdalthús (gyíkhús). Ez szomorú, de az, hogy emberek százai elvesztik a munkájukat= megélhetésüket, az viszont tragikus, sőt, felháborító. Ez utóbbi lényegesebb, mint az, hogy milyen vallású, vagy etnikumú a vezetés. Egyetértek veletek abban, hogy ezt nem lehet indulatok nélkül "lenyelni".
Pista

TC.

ANONYMUS

NEM tunik el. MERT VOLT,MERT VAN, MERT LESZ!!!!

CSAK A HAMÉ vete meg ,Szegeden fogja gyártatni.

 

 

A Spárban láttam lencsefőzeléket Globus Quality néven és Csehországba gyártotta a Hamé.

Az még nem volna baj, ha Csehországba gyártották volna, de félő, hogy ott, Csehországban gyártották.

Kedves Incitatus ezzel mit akartál mondani? A szófordulatot értem de mégsem értem.

leguan képe

Nekem az sejlik, hogy a helyhatározói ragok közötti számottevő jelentés különbségre hívta volna fel a figyelmed.

Lemaradt egy "n" betű, ezzel próbáltam idétlenkedni. Nincs súlya a dolognak.

Én is attól tudok a falra mászni az idegtől,ha valaki a BAN BEN helyett BA BE- t ír!

NEM MINDEGY,ha valaki/valami arra tarta,vagy ott van már!

Egy ember,akinek még tantottak magyar irodalmat,nyevtant,helyesírást,

és figyelt is arra,hiába volt divat a feszes bringanadrág a lányok formás popóján.(azért oda is figyeltem,ja és koraérett is votlam testileg,valószínüleg ezért kaptam ennyi csúfolódást az irigykedőktől,hogy csípéssel-kergetéssel-stb megneveléssel sikerült csak évek alatt leszoktatgni őket..igen az ignorálást is próbáltam,nem mindig működött...van akit pavlovi reflexekkel kellett nevelni,hogy érezze,ha rosszat mond nekem/csúfol,akkor abból fájdalomérzet lesz)

Egyébként a magamfajtát szokták külföldi fórumokon "grammar nazi"nak is hívni..fájhat nekik más tudása,gondolom...veszélyezteti a /tudat alatt/ kivívni kivánt alfa-hím,alfa-nőstény pozíciót.

"Biztos jó munkásember" Balage78  Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

NGA képe

Ez egy poén akart lenni?

 

"Egyébként a magamfajtát szokták külföldi fórumokon "grammar nazi"nak is hívni..fájhat nekik más tudása"

Azt hiszem igen.

1989óta tanultam számítástechnikát-informatikát...

de a helyesírásom az 1980-as-1990es években soha nem volt rosszabb 3-asnál,az is csak egyszer-kétszer volt,amikor a dz -dzs- s elválasztások jöttek..leginbkább 4-es-5-ös voltam helyesírásból...és nyelvtanból..de amikor pl. 5ödikben volt egy másik nyelvtan-irodalomtanárnőnk,ő külalak 1esekkel próbálkozott,de hiába...pedig akkor még szépen írtam a mostani kézirásomhoz képest (ízületek,meg a szgépbillenytűzet megszokása -ártalom).Nagyon "bírom" amikor valaki a muszáJ-t ly-nal írja, vagy a papagáJ-t vagy a vaJon-t...viszont öregszem...igaz,hogy a folyik-ot ly-nal kell írni,és a fojtogat-ot j-vel?

Nos,most megyek aludni meg tüdőköhögni..persze hogy jó időben kaptam el vírust...ismét...

"Biztoss jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő.

panblue képe

Tisztelt Retrotársak!

Visszatérve a Globus-hoz-sajnálatosan tapasztaltam hogy legutóbbi

"látogatásom" során a Bp. Jászberényi úti üzemben a portán azt hallottam hogy összesen már csak 3-5 ember tevékenykedik és nem tudják mi lesz a jövőben.Ez kb. tavaly szeptember körül volt,azóta nem jártam ott.

Ami a helyesírást illeti az hagyján hogy némelyik ember hihetetlen és alapvető dolgokat nem tud leírni ill. megfogalmazni,de világszerte növekszik az analfabéták köre,na ez az igazán sajnálatos.

panblue