Csemege


Forrás: 
Lomtalanítás
Csemege

1980-as újságból !

Szinte furcsa reklámfotón ennyire "dundi nénit" látni :-)
macilaci

Dundi? Szerintem szép vékony. Egyetlen "hibája", hogy nem anorexiás, ami még azért divat. De szerencsére kezd kimenni a divatból ez a baromság. Nem is az a baj ha valaki tök vékony (az ő dolga, végül is ő szenved emiatt, mert biztos nem a jóllakottság és boldogság miatt szívják meg lövik agyon magukat pl. a modellek), vagy kövér, vagy normál vagy akármilyen.... az ilyen szemét balfékekkel van a gond, mint te.Az ilyeneknek kéne lerúgni a fejét, már bocsánat!!!!!

Hol dundi ő számodra?
Vagy a mai fakanál testű lányokhoz hasonlítod?
Szerintem jó nő :)

Ez nem dundi, hanem nőies, és el tudom képzelni róla, mivel van csípője medencéje, hogy ki tud hordani és meg tud szülni egy gyereket.

Ezek az alaktalan langaléta fiatal lányok, akiknek kisebb a feneke mint az én öklöm pl. és félek, hogy a feneküket szúrja a lábuk, szóval nem tetszenek.

Mi a gond ezzel a nővel ???????????????????
Jó kis feneke és combja van.

PONT BEJÖN.

szerintem is sexy

Tényleg jól néz ki , aranyos

A csaj tényleg klaszul fest, a retus hiánya pedig inkább a reklámgrafikust/fotóst minősíti.

Jó nagy húsos s..., akkoriban ez volt a divat.

János123 képe

Látom, itt is volt egy fórum. Pedig nagyon is szép.

Sophi 1 képe

https://hu.pinterest.com/pin/512003051366461742/, a fenti képen is Bálint Ági van. A 70es évek vége, 80as évek modellje. Ez a divatnál is dolgozott, ami azt jelenti: manökeniskolát kellett végeznie. Ez a következővel járt: szigorú zsűri mellett, magasság, súly is számított. Röviden, egy sőlyban van az akkori modellekkel, Pataki Ági például. Linkelem az Ez a divat munkatársait is - Wikipédia írta ezt a szót . Mindegyik modellről van kép az interneten, csak meg kell keresni.

Sophi 1 képe