Szerencsi Állat ABC csokoládé sorozat


Szerencsi Állat ABC csokoládé sorozat

Finom volt. NAgymamám jut róla eszembe, mindig ő hozott iylet.

Kórházban voltam, amikor Balázs a fiam, 3 éves volt.Anyu vigyázott rá, és én mindig küldtem neki levelet! Olvasni nem tudott, de ezekkel a csoki papírokkal jeleztem a nevét! Pont a békás kellett hozzá! Ebből lett a kezdő betü, amiről ő tudta, hogy neki jött levele!B-alázs! És ott volt a zsiráf is amiből tudta, hogy Zs-uzsi /én/ az anyja küldte ! Soha nem kérdeztem meg tőle emlékszik-e még ezekre?Huszonkét évvel ezelőtt történt amit leírtam! Most patakokban folyik a könnyem! Nem tudtam, hogy ennyire fog fájni ez az emlék egyszer amikor újra szembe jön velem!

ma kaptunk ilyet "gyereknapra"!!! ÚGY ÖRÜLÖK!!! (pont K, B, és V betűseket). mert ezek a neveink kezdőbetűi:-)))

Nem tartott sokáig. Nagyon finom volt, olyan, mint régen. Minden egyes kis kockára rá volt írva, hogy Szerencs. A papíron pedig Szerencsi BB kft. volt, ugyhoyg itt csinálták nálunk!!!

Olyan jó, hogy viszajött:-)) Bár a közért csokirészlegének a legalján volt, jól eldugva.. Anyum alig vette észre. Nincs valami jó helyen...

De legalább van!!!

Remélem lesz is..

Ti találkoztatok vele mostanában? Nekem anynira meglepő volt, és oylan jó érzeéssel tölt)ött) el. Ja, le is fényképeztem:-)

És hozzanak visza minden régi és finom édességet:-)))

Hajho mindenki.

Lehet venni ilyen betűs csoki a Corában. lehet máshol is van, de én itt láttam rögtön fel is pakoltam belőle.
imádom. minden régi emlék eszembe jutott.
M.

Üdvözlök Mindenkit!

A termék a teljes ABC betüsorral kapható a Cora, Match és Profi hálózat boltjaiban!
L.

Anyám a Fővárosi Nyomdaipari Vállalatnál dolgozott, a 8-as kispesti üzemben, ők készítették a grafikát, ill. a nyomólemezt a csokipapírhoz. Amikor kiskölyökként látogatóban voltam, jelezni próbáltam, hogy a Geronazzo Mária módjára bazsalygó napocskát próbálják egy kicsit megszelídíteni, de az újítási javaslatom elkallódott félúton a színrebontó helyiség és a gépterem között... :D

Szerencsi


Szerencsi bonbon
Találat: 2
Szerencsi Magyar Banán
Ismeretlen évjárat
Szerencsi tejcsokoládé
Ismeretlen évjárat
Állat