Szerencsi Melódia csokoládé Mi a csoki neve?


Forrás: 
Saját fotó
Szerencsi Melódia csokoládé Mi a csoki neve?

Ezt a csokit tegnapelőtt vettem a boltban. Érdekes, hogy a régi nevet nem tüntették fel a csomagoláson, nem a sötét kép miatt nem olvasható! Az eredetije valóban nagyon finom volt. (Én emlékezni vélek a névre, de biztos tudni fogják sokan.)

Ez a melódia csoki. A retronómon egész oldalakat lehet olvasni róla, mindenki ilyet szeretne vásárolni!!

Miután(!) föltettem, én is rákerestem itt...

Mindenesetre az ára most húzós, a 30 évvel ezelőttinek nyilván sokszorosa, bár arra nem emlékszem. Szerintem akkor sem volt olcsó a többihez viszonyítva...

bfonok

Most hogyé' adják?

5000 Ft/kg, és ha jól emlékszem hogy 30 grammos, akkor 150 Ft/db jön ki.

bfonok

Most 180 ft. Dúúúúúúúúúúrva

Hol lehet ilyen Melódia retró csokit kapni? Hol vásároltad?

Hát az én falumba biztos nem érdemes eljönni érte, de egyébként itt Coop boltban vettem.

bfonok

Köszönöm a választ, akkor körülnézek a Coop-ban.

a szamos marcipán az árkádba 250 ert adja!!!

Én is vettem ebből az új fajtából kb. 200Ft-ért, de meg is bántam! Csapnivalóan rossz volt! Csak a csomagolás ugyanaz! De az íze???

Ezért sem veszem meg a mostani utángyártást. A szerencsi gyárat kinyírták, nincs minőség. De akkor, a '70-es években, talán 2-3 alkalommal, ha ettem, mert nagyon drágának számított, viszont a legfinomabb csoki volt, amit gyerekkoromban megkóstolhattam.Világszínvonalúként él emlékeimben.

Azért nincs ráirva hogy Melódia mert nem az az összetétele.A csomagolás a Melódiára hajaz ezért retro,de az íze fertelmes.Kemény keserű szörnyű.Én nem arra emlékszem hogy keserű csokiból lett volna de lehet hogy tévedek,ebből nem sokat ettem mert drága volt.

Anyámat megszállta a lélek karácsony előtt és benéztünk Szfváron a Fő utcai ÉDESSÉGBOLTba (megérne egy fél könyvnyi fotót,20-30év után is felújitott de eredeti korhű állapotú ,műbőrrel védett fa üvegezett pultok,falban beépitett világitható üveg Sufvárról,viaszpecsétdisz,stb...

és ott mintha láttam volna a régi SZÁZSZORSZÉP DESSZERThez hasonló dobozos valamit..csak sajnos óccsították annak is a dobozát valami fura elnyújtott 6-vagy 8szögletű stoptábla-alakúvá a barokk/rokokó-ra hajazó régebbi virágdiszes doboz helyett...az a szines virágmotivum még rajta van,de a doboz formája...le kellett volna párezerér' tesztelni azt a desszertet is...én annak idején mindig a "sakktábla" alakú-t kunyeráltam el belőle...legelőször ;-)

Balage78

Szerencsi


Szerencsi bonbon
Találat: 2
Szerencsi Magyar Banán
Ismeretlen évjárat
Szerencsi tejcsokoládé
Ismeretlen évjárat
Melódia