Viktória 5 éves


Forrás: 
saját
Viktória 5 éves
NGA képe

Nagyon szép a kislány, de ez nem családi fotóalbum kedves Morvay úr! Nem hinném, hogy most ide fel kéne raknia a család összes fotóját. Úgy látom nagyon nincs tisztában azzal mi is ez az oldal!

ÁDY képe

Hát igen Morvay úr, talán az ilyen típusú képeit inkább a tárhelyére töltse fel és ne ide!

Ja és 100 X is, 6 kép a limit nem 8, mint megint ma!

 

(kezdek nagyon fáradni)

Morvay László képe

Tisztelt Vitéz Úr!

Megértettem dörgedelmét több ilyen képet nem töltök fel. Szerencsére sok hely van a neten ahol korlátozás nélkül lehet az ilyen képeket feltölteni ugyhogy problémám nincs!Egyébként köszönöm,hogy kinagyitották a 136 éves öregasszony képét mert én nem tudom úgy scennelni,hogy olvasható is legyen,meg 800 kb alatt legyen!Az összes bélyegjeimet töröltem,mert valaki egyszer megjegyezte,hogy ez nem bélyeggyüjtemény!

Amig egy szük klikk uralja a weblapot itt nem lesz demokrácia soha az életben! Nagyon sajnálom,mert nekem is nagyon sok retró dolgom van,amit szivesen megosztanék az oldal olvasóival,de ilyen cenzúra mellett ugy látszik ez csak illúzió marad!

Üdvözlettel:Morvay László

ÁDY képe

Nincs itt szűk klikkesedés, csak tényleg nem érti miről szól ez a honlap! Ön kb. tárhelyként tekint rá és iszonyatos lelkesedéssel tölt fel ide mindent, azzal nem törődve hogy idevaló-e vagy nem. Attól hogy 2000 előtti egy kép nem lesz retró. Mint ez, vagy a tegnapi képe, tájkép aratáskor. Az nem egy retró kép nem idevaló, ezt kéne megértenie. Így magával kell a legtöbbet foglalkozni, ezért érzi hogy pikkelnek magára. (mert a többség tisztába van vele mit tölthet fel ide)

 

Én vágtam meg a képét és javítgatom (frissítem) az összes feltöltését!

Szívesen!

teslaeltos képe

Morvai úr!

 

Nem kellene megsértődni, de ha mindenki feltöltené a családi fotoalbumát tárterületi problémák lennének !

Javaslom önnek a picasa, flikr, fotoalbum.hu és egyébb ilyen oldalakat!

kosbor képe

jó párszor, azóta csak nagy ritkán rakok fel képet. De nem látom be, hogy mennyivel érdekesebb a rengeteg majdnem egyforma rádió és egyéb technikai eszköz.

teslaeltos képe

Én legalábbis úgy vagyok vele hogy a családi képeim tartalma nem tartozik senkire az azon szereplőkön kívül!!  Szép mennyiség van belőle!

A kamerával felvett anyagok úgyszíntén.....

Olyan intim meghitt légkörben min pl. a családi karácsony csak cd-n vagy dvd-n van meg ill azoknak akik rajta vannak.

Nemrég a padláson kukáztam és a dédnagyapám családi képeit megtaláltam,  bescanneltem és természetesen minden rokonnak elküldtem.

Meg sem fordult a fejemben hogy képmegosztóra tegyem, amúgy a képek az 1800-as évek legvégén készültek!

 

Szerintem meg ez az oldal az elmúlt évtized(ek) élettelen (netán elfeledett) használati tárgyait mutatja be az utókornak....

NGA képe

Ugyan meséld már el, hogy Viktória rokonságán kivül ez a kép mennyire érdekel más embert?

Rádió, technikai eszköz: Ez azért nem releváns a családi fotó témához, mivel a vintage audio eszközöknek hatalmas rajongó tábora van szerte a világon. Ez valószinűleg nem jellemző egy családi fotóra.

 

Látom sokaknak nagyon nehéz megérteni azt, miről is szól az oldal. Azaz, hogy nem csak öncélúan felpakolgatunk fotókat, amik régebbiek 10 évnél.

 

Az öncélú fotók remek helye pl a www.flickr.com

Az tele van családi fotókkal is.

kondis képe

 

Ha valaki nem érti az oldal értelmét akkor felesleges vele

vitatkozni,mert semmit sem fog megérteni.......

 

Mindig akad valaki aki,időről időre ezt csinálja aztán megsértődve távozik.pl:Morvay úr,don taxis,stb,stb

 

Vagy pl shafali66 azt hiszem ő már volt itt regisztrálva pár névvel,és jelenleg Nga idegrendszerét teszi próbára. :-S

 

Tehát ha valaki nem ért egyet az oldal működésével egész egyszerűen menjen el!kész,passz!

kosbor képe

felrakása szerintem sem tartozik a portál célja közé (kivétel a régebbi fotók). De belém például azért lett belekötve nem egyszer, hogy a kép nem az én tulajdonom, hanem a netről másoltam. Utánanézve elég sok képet töltenek fel ugyanígy mások is (a törzstagok is). Vagy azért dorongoltak le, mert véletlenül olyan képet hoztam ami már fenn volt. Le kell törölni, de én úgy éreztem ,mintha verseny lenne, le akarná dorongolni a törzstag a ritkábban látogatókat. Én senkivel sem akarok versenyezni, arra ott a munkahely.
A portál kiváló, mind a képek, mind a technikai oldal (a gyorsaság például). Szoktam másolni mások képeit, ezért is tartottam fontosnak, hogy én is hozzak képeket (saját gyűjtést, vagy netes honlapajánlót). De a kötözködések elvették a kedvemet ettől, mert a szabadidőmben nem konfrontálódni akarok másokkal, hanem pihenni, kikapcsolódni.
Ugyanakkor tisztelem az alkotók munkáját, és tiszteletben tartom a kívánságait.

éves


Dr. Noseda borleves címke
Ismeretlen évjárat
Hány éves?
1960-1969