Tejtermékek


Forrás: 
http://szegecs.de/dizajn/tejipar.html
Tejtermékek

Madve, Royal, Boci, Tettye, Camping...
de a csoki Mese sajt az nincs itt!

hoppá...tartós tej! na annak volt durva utóíze!

de a csokoládés tej nagyon fini volt!kár,hogy nem lehet már kapni.

És milyen drága volt az a tartós tej!!!

A hatvanas években volt olyan, hogy Holló sajt. 6 részes kerek dobozos kockasajt volt, a cimkén talán a Mátyás király féle hollóval. Emlékszik-e rá valaki, esetleg doboz vagy cimke fennmaradt-e?  xdj

Hol a túrórudi?

kiki73 képe

Megvannak az eredeti méretű képek?

Ha igen, akkor a szokásos ímélre jöhetnek. :-DDD

(adokistvan@gmail.com)

Pityu

kiki73 képe

MARGARÉTA VAJ sincs a képeken... emlékszem rá, sokkal jobb íze volt, mint a mai margarinoknak. És háromféle ízesítésben volt kapható.

No meg a PARTY VAJKRÉM - fincsi volt - NATÚR, ZELLERES, MAGYAROS ízekben. :-)

Azóta sem gyártanak olyan vajkrémeket, amiben megállna a kés... :-D

Vegyétek már észre: minden egyre rosszabb lesz, minden egyre gagyibb, hígabb, müízübb (ez nem török szó :), hamarabb elromlik minden, hamarabb szétesik, eltörik, lemálik, kilazul, megreped. Mindez azért, mert ÍGY ÉRI MEG! Mi meg úgyis megvesszük. Ez van, hüpp.

(A legdurvább változások az élelmiszereknél vannak. Emléxem, anno a Lottó csokiban dióhéj darabokat találtam. Azért, mert dióból csinálták. Ma meg: szójaliszt és dió aroma. Egye, aki kitalálta!)

Üdvözlet az EU-ban.

volt régen egy barnás színű papírcsomagolású talán rumos-csoki ízű túrórudi a csomagoláson 1 pálcikaemberke volt,emlékszik rám rajtam kívül valaki?

Én emlékszem rá! Azt hiszem a barna alapon fehér pálcika kölök volt. Nekem úgy tűnt az az alap túró rudi, legalábbis a nyolcvanas évek első felében.