Csepel Szt. Imre tér


Forrás: 
Saját családi archivum
Csepel Szt. Imre tér
Kalmopirin képe

Hogyha a helyszín nem lenne megadva más helyszínre gondolnék.

A "Máriaremetei" templom jutott róla eszembe. Emlékeim szerint ott is pont így helyezkedik el a templom, és egy fasor "visz" a bejárathoz.

De, lehet, hogy a bejárat eltér ettől.

Talán nyáron megnézem ;)

 

:: Kalmopirin

melica képe

Nekem is nagyon tetszik ez a kép, sőt én azt is el tudom képzelni, hogy ott állok és egészen pontosan ugyanígy látom: ezeket a színeket, formákat a valóságban is! Nincs zavaró kép ( szemét, eldobált dolgok, neonfények), csak a tisztaság.

oldtimer képe

Re: Kép

----------------- eredeti üzenet -------------------

melica, 2023, március 16 - 08:47

Nekem is nagyon tetszik ez a kép, sőt én azt is el tudom képzelni, hogy ott állok és egészen pontosan ugyanígy látom: ezeket a színeket, formákat a valóságban is! Nincs zavaró kép ( szemét, eldobált dolgok, neonfények), csak a tisztaság.”

 

Nem bókolok, de kevés hasonló, tiszta, magasztos lélek van ebben a fertelmes világban.

 

Szerintem is egy jó kép, és bár fekete-fehér, de a barnás árnyalat megfelelő hangulatot kölcsönöz. Melegséget áraszt. Annak ellenére, hogy egy „hideg” téli kép.

 

üdv.: oldtimer

melica képe

Irulok-pirulok... köszönöm szépen a bókot!

oldtimer képe

Szívesen.

Örülök. ;) Duplán is... Azért is mert azon kevesek táborát növeled, akiben még élnek azok az érzések amelyek az emberre jellemzőek.

 

Sajnos kevés hozzád hasonló van, és fogynak. Nem akarok nagy történetet, de szomszédként 3 olyan 30 körüli nő is lakott a házunkban akikből ezek hiányoztak... (részben vagy egészben) Szomorú :(

 

üdv.: oldtimer

Csepel


Csepel biztosítótű
Ismeretlen évjárat
Szt.