Rerto ruha retro karácsony


Forrás: 
saját
Rerto ruha retro karácsony

Rerto ruha, retro karácsony-Én és a nővérem. Amikor az ünnepnek még volt varázsa...

...Ja és retro frizura és retro szobabútorzat. Ekkor még csak a karácsonyfa csillogását bámultuk, ma már minden úszik a "csicsás" égősorok, fényfüzérek zuhatagában sokszor szinte már december 1-jétől. Nincs varázs, nincs várakozás. Kár. 

   A mai gyerek sajnos nemigen várja olyannyira az ünnepet, mint anno mi. Legfeljebb a méregdrága ajándékok miatt. Meg kell találnunk újra a "karácsonyt", mint Scrooge, meg kell értenünk, mint a Grinch.

Szerintem kár azon keseregni, hogy mi volt régen, szebb volt régen, az érzések mélyebbek voltak mint ma! Ami volt az volt, elmúlt! Azok az idők nem jönnek vissza sose már! El kell fogadnunk ezt a világot olyannak amilyen, nem tehetünk mást! A mai pénzirányított világban teljesen más az emberek hozzáállása a világhoz, egymáshoz, az élethez és ezt a mai gyerekek is átveszik, mivel ezt látják a szülőktöl ez válik az ő életük részévé is, Ha valami az emberek szivéből kipusztul, az soha de soha nem fog újreéledni többé! Nekem ez a véleményem.

Kiss Béla lászló képe

Jó ez a kép, tetszik. És a leírtakkal is egyetértek, mindkét félnek van igaza abban, amit mond.

teslaeltos képe

Nagyon jó kép, látszik az arcokon a tiszta gyermeki tekintet. Anno mi is ilyenek voltunk.....

Csuby képe

Nekem is tetszik a fotó.

"Szerintem kár azon keseregni, hogy mi volt régen, szebb volt régen, az érzések mélyebbek voltak mint ma! Ami volt az volt, elmúlt! Azok az idők nem jönnek vissza sose már!"                                                                        És ezzel a hozzászólással is egyetértek, de ezért van ez az oldal, hogy kicsit visszahozzuk a múltat.

Feribá

Igaza van Csubynak, mert igenis jó visszaemlékezni és ez nem "kesergés"! Ilyen és hasonló képekkel idézhetjük fel EGYMÁSNAK is a

 múlt szép emlékeit és az oldal segítségével azoknak is akik, akkor  még    talán nem is éltek.

 Hej ,de hányszor rántottam magamra a karácsonyfánkat cukorcsórás közben...

 

A gyermekkorra mindig jó visszaemlékezni. :-)

Bár nem mindenkinek volt annyira szép meg jó, de „Csak a szépre emlékezem” :-))

 

üdv.: oldtimer

ruha


Állami Áruház
Találat: 2
Centrum Áruház
Találat: 22
Centrum Áruház mérőszalag
Ismeretlen évjárat
Corvin Áruház
Találat: 4
Corvin Áruház
Találat: 5
Erisz ruhacímke
Ismeretlen évjárat