Éva vermouth italcímke
Győző, 2011, március 24 - 08:27
Forrás:
Saját tulajdonA VERMUT elnevezés az ital elsődleges növényi alapanyagára, az ürömre utal. A szó a növény germán nevéből, a „wormwood"-ból ered, mely elnevezést az ital elterjedése után Franciaországban is átvettek, majd kissé finomított formában: „vermut"-ként terjedt el.
»
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
- Thumbnail
Ez egy borzalmas ital volt.
Rossz emlékek fűznek hozzá pfff...
Igen ennek tényleg borzalmas íze volt , olyan mint a sszappanos viz.
"borzalmas íze volt , olyan mint a sszappanos viz."
Egyre megerősödik bennem a gondolat, ugyanis egy volt munkahelyemen az automata kávéjára azt mondta egy akkori kolléga: Ennek olyan cserebogár íze van.
Mire én: Az nem tudom milyen, olyat még nem ettem.
Viszont erős a gyanúm, hogy "valaki" már ivott szappanos vizet.
Máskülönben honnét tudná, annak milyen az íze?
(azt elmesélni nem lehet, csak kostolni)
:: Kalmopirin
,de csak úgy, hogy nem volt olcsó.
Ezt is „kihagytam” :)
üdv.: oldtimer