Kanizsa Bútorgyár Tavasz lakószoba


Kanizsa Bútorgyár Tavasz lakószoba

jaj ez nagyon bejön! ilyen szobát szeretnék :D

az unokatesóm most vett egy házat bútörral együtt. Most akarom rávenni, hogy a benne lévő ilyen, de barna-fehér szekrénysort cserélje el velem. Én adom az újat, ő adja a régit! :D

János123 képe

Ez nagyon szép.

2000es-2010eévek FEKETE_FEHÉR "szín"erőltetléseitől még megkimélt korszak volt,meg szürkésités előtti korszak...

még a kocsikban is...pl apám vett 18asokban használt 966-1974közti Wartburg353Tourist-ot,bordót,elkezdte szaalgcsiszolni újrafestés előtt,és hiopp mind az 5réteg alattafesték más szinű volt,volt ZÖLD,BARNA,SÁRGA benne ;-)))

viszont tvkben nm értem,miért nem tudtak fröccsöntőműanyag mesterkeverélkben kikeveni pl TÜNDEtvhez,SuperSTar12eshez,MINI_VIDIhez stb piroson-sárgán-fehéren kivül pl KÉKet kikeverni és ZÖLDet.(1984utáni SuperSTar14 szinestvhez+távirányitós tesóiot TS2623hoz és TS2625höz már tudtak aranyszinű festéket kikeverni)..lehet mérgező AZOfesték volt még,amit csak 1998-2000táján tiltottak be műanyagiparban EUfelvételünk idején?

Bocsánat csak filozofálok,mint depresszióra hajlamos,szürke-kénsárga panelbe (panelprogrammal súlyosan átverődni kéynszrült+lakásszövetkezet által átvert) kényszerült bérrabszolga-nyomorgó-voltinfromatikus(akkora "munkaerőhiány" van).

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő