Impulse deok


Forrás: 
Saját gyüjtés
Impulse deok

áááá imádooom =)))

hol lehet rendelni????

Hogy rendelni lehet-e,azt nem tudom,de a piros,a barna és a kékcirádás deo még jelenleg is kereskedelmi forgalomban vannak.Én már találkoztam velük:)

Valaki nem tudja hol lehetne beszerezni Impulse deokat??Azt tudom hogy a barnát,pirosat és a kéket lehet kapni,de engema fehér érdekelne!!!

Nagyon szeretném az összes Impuls dezodort megvásárolni.Tudna valaki segíteni,hogy hol találhatnék ezekre a csodás dezodorokra? Köszönöm!

Impulse deoból három fajtát árulnak: az incognitot, és ezen kívül még a bordót és a barnát (nemtom a nevüket). HOgy hol lehet kapni? Bp-en vank több helyen is, illatszerboltokban (nem DM és Rossmann hanem kisebb illatszerboltokban), illetve kínai piacokon is. Én konkrétan az Oktogonnál vettem egy illatszeresnél de a West-End aluljárójánál az illatszeresnél is van minhárom fajtából. Árak kb. 600.-Ft
Sajnos a Limarára azt mondták, hogy már nem gyártják. Ezt nagyon sajnálom.

Az Incognito illatáért akár Dél Afrikáig is elmennék!!!!
Ha most megérezném egy csajszin, lehet hogy egyből szerelmes lennék bele :)

Innen lehet rendelni impulse incognitot-t.

http://www.magicmix.hu/termekek.php?category=33

Tudom,hogy van még egy-két féle a boltokban,de ha valaki tudja,hogy hol lehet kapni,vagy rendelni ezekből,akkor írjon nekem. Köszönöm.

"100forintos" boltokban 3-4 féle kapható.Nálunk most is van piros, barna és Incognitó.Ha megkéred őket,biztos tudnak hozni!

Emlékszem, a felső sorban levő lepkéseket eleinte itthon nem is lehetett kapni. 1986-ban Görögországban vettünk egyet, ahhoz volt egy kis műanyag lepke csat is :) Király illata volt, de már nem emlékszem melyik is volt az.

A többi fajta majdnem mindegyik volt az anyukámnak, a mai napig megvannak a dobozok, kicsit több is mint a képen, bár az alsó sorban a szürke és a sötétkék létezésérők nem is tudtam :)

melica képe

A rózsaszín Mythos volt a kedvencem..:) imádnám most is, ha lehetne kapni!

Impulse