Mixi habszifon


Forrás: 
Saját tulajdon
Mixi habszifon

Azelött emlékszem árultak mindenféle porokat, amiből remek habcsemegéket lehetett csinálni!!
Tud valaki arról, hogy valahol árulnak-e még ilyent???

Ha jól emlékszem, akkor a Dr. Oetkernek van egy Aranka nevű krémpora, én azt raktam a szifonba.
Vanília,puncs, csoki, és talán létezik még mogyoró ízben is.
Hm, megéheztem rá!

A www.isi.shop.hu oldalon vannak nagyon szép habszifonok, hasonlóan néz ki az egyik, csak új:)

Mindenféle magyar habszifon kapható a szifonbolt webshopban is, ott is nézd meg, mert van már 4000 Ft-ért is vadonatúj habszifon, www.szifonbolt.hu meg alkatrészek is vannak, ha esetleg felújítani akarnál inkább..

Nekünk még megvan a "pink" színű változata, a szüleimnél. Bármikor feltudom idézni a Debreceni Tejipari vállalat által gyártott fagylaltporból ilyen szifonnal készült fagyi ízét. A legjobb volt! Puncs...hmmm. Na, meg a gesztenyepüré.:P Csodálatos az élet!:) Annyi szép emlékkel telik meg az ember lelke.

Sziasztok Kedves Hozzászólók!Nem tudja valaki hol lehet habszifont kapni,mert én már felkutattam árte majdnem az egész Borsod megyét de nem találok sehol.Köszi ha valaki válaszol

Komplett habszifont nem tudok, de a XVII.kerületi Tesco-ban ma láttam hozzá fejet!

Itt van: http://liss.hu/liss/index.jsp?id=termekek

Itt meg lehet: http://www.alufix.hu/index.php?pg=8

Itt is lehet vásárolni:
www.isi.shop.hu

Láttam komplett jó állapotú habszifont Budapesten az Ecseri piacon, a Mester utcában a kávéfőzős boltban, és érdemes szétnézni az internetes aukciós oldalakon. (Borsodban nem vagyok ismerős.)

Üdv. Tudok egy helyet Miskolcon, ugyanis éppen a minap vettem egy ilyet. Egy kicsit borsos ára van (7000), de szerintem megéri.

A Városháztéri felújított háztartási boltban (papír bolt mellett)lehet kapni.

Szia! Nekem van egy iilyen mixi habszifonom, zöld színben én még nagyanyámtól kaptam, Ha érdekel írj!email címem: nozi2232@citromail.hu

Én a Liss oldaláról rendeltem. Minen van hozzá, de nagyibb hipermarketekbe patront mindig kapsz bele.

www.liss-shop.hu -> Itt lehet online habszifont vásárolni!

Vettem tőlük egy habszifont (Gormet Whip), nagyon jó. Adatak hozzá recepteket is, mert ma már nem csak tejszínhabot lehet velük csinálni :)

Én a Kikában vettem isi szifont, itt is körülnézhettek: www.isi.shop.hu - receptekkel...

Több 100 féle habszifon van a szifonbolt webshopba, nagyon olcsótól az igazán drágáig, nézegesd meg ott, mert vannak a régi klasszikus formák is: www.szifonbolt.hu

Hűha! Idejét nem tudom már, hogy mikor láttam ezt a típust utoljára! Nagyon régen nekünk is volt, de sajnos költözés közben elkallódott. Pedig isteni tejszínhabot lehetett vele készíteni. Az íze hamisíthatatlan, még most is érzem a nyelvemen. A mostani flakonos habok a nyomába sem érnek!

Na jó, hogy olvastam, van a padláson habszifonom, a gyerekek majdnem kidobták, de én jól eldugtam. Most kipróbálom vele az Aranka port. Feribá'

Omcsesz képe

Kedves fórumozók!

Alkatrész kapható ezekhez a régi/új szifonokhoz a Mester utcában, a Szifonklinika nevű helyen. Meg azt hiszem, komplett szifonok is.

Tudtok rendelni alkatrészt mindenféle tipushoz a www.szifonbolt.hu weboldalon is