Buta-Therm'x DS Piezo Siesta gázkályha


Forrás: 
Saját készülék
Buta-Therm'x DS Piezo Siesta gázkályha

Lassan, de biztosan jönnek a hideg nappalok és a fagyos éjszakák, így a napokban merült fel a gondolata egy olyan készülék beszerzésének, amit kiegészítő fűtőtestnek tudok használni. Édesapámnak van Siesta kályhája és nagyon megtetszett, így én is azt szerettem volna venni. Egy aukciós oldalon találtam rá a képeken látható gyönyörűségre és úgy döntöttem, licitálok rá. Végül megnyertem és néhány napon belül már nálam is volt. Egy jó nagy csutakolás és alapos átvizsgálás után következett a próba, amin a készülék remekül teljesített. Legalacsonyabb fokozaton is nagyon jó meleget ad.

Itt még elég koszos volt Az aljában még több kosz volt Oldalasan Kezelőpanel és az aranysárga felirat Használati útmutató Plakett Őrláng

Üdv,

nemrég kaptam egy ugyanilyen készüléket, a nyaralóban fűtenék vele. Hasonló ahhoz amit eddig használtunk. De sajnos begyújtás után mindig elalszik, ha elengedem a kart. Sejtem mi lehet a baj, de nem tudom miért van két termoelem az égőnél. Fel tudnál tenni egy jó minőségű közeli képet működés közben az égőről a működés megértéséhez?

 

köszönöm

Üdv!

Sajnos már évek óta nincs meg a kályha, de ha jól emlékszem, akkor sokáig kellett tartani a kart begyújtás után, hogy ne aludjon ki az őrláng.

barkas087