Commodore Amiga 500


Forrás: 
Saját
Commodore Amiga 500

Gondoltam megosztom veletek az amigámat még gyári állapotban van dobozzal meg egy csomó játékkal együtt, ja meg a retró golyós egér... nagyon szerettem, szeretem... :)

Nekem is ilyen volt az elsö számitogépem és megvan a mai napig is de már nem tudok rajt játszani leformázgattam a lemezeit rendes gépen nincs hozzá lemez amin ehhez valo progi lenne amugy a monitorját TV nek nagyon zsir használni videoval összekötve

A Commodore64 után ez a gép egy csúcs volt.Grafikája nagyon kidolgozott volt,bár picit hangos volt a meghajtoja,de nagyon szerettem.Nagy szám volt már,hogy nem kellett turbot betölteni a programoknál,hanem simán csak a lemezt kellett betenni.Jo kis gép volt,meg az utodjai is.a 600-as,1200es,ez még mai napig is megvan.

áh az tiszta jó!mamámnál voltunk és megtaláltuk nagybátyámét és egésznap evvel játszottunk pedig nagybátyám már 30éves mi meg 14 de élveztük:D

Az 1980as évek elejei TRON 3Ds grafikájú (!!!!) számítógépesgrafikás+élőszereplős filmet állítólag (egyik barátom mondta),AMIGA gépekkel rajzolták meg!Ez igaz lehet?Vagy városi legenda?

Vagy nézzem meg az urbanlegends.hu-n?Érzésem szerint nem lesz ott fent...de próba szerencse...

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő