Szarvasfém 2 személyes elektromos kévéfőző


Szarvasfém 2 személyes elektromos kévéfőző

Ezzel a hajdani kévéfőzővel sokkal finomabb kévét lehet főzni, mint amiket az itthoni "nagymenő olasz kávézó"-kban adnak. Ha jól megtömöm Omniával, akkor olyan erős és illatos, jóízű kávé jön ki belőle, amely sűrű mint a szirup. Pl. a Sagafredo presszókávé műanyag ízű ehhez az ízhez képest! A képen látható példány ma is működik, rendszeresen használom. Nagy megelégedettségemre a tartalék alkatrész (szűrők, tölcsér, tömítések) ellátottsága is megfelelő, a legtöbb Tescoban is könnyen beszerezhetők. Ha még van ilyen kávéfőzőtök elfekvőben otthon, ajánlom, hogy próbáljátok ki. Megéri! Újra megtudjátok milyen a jó kávé, de ehhez nagyon-nagyon (szinte a felrobbanás határáig) meg kell tömni Omniával.

Bár értékelem a lelkesedését, nem értek egyet Önnel. Napi szinten fogyasztom a kávét, és nem a retro-kávéfőző mellett döntöttem. Hogy miért? A kávé igazi íze, telt aromája akkor jön ki, mikor hozzáértők készítik a kávét. A nyugati kávék, mint a Segafredo is ilyen. Számomra ez a Szarvasfém kávéfőző a 80'as évek világát idézi, amikor még nem a minőségre és az ízre adtak az emberek. Magam is kóstoltam ilyen kávét, de méregerősnek találtam. (nem beszélve arról, hogy ha "felrobbanásig töltjük meg kávéval a gépet, akkor mennyit pazarlunk. Az új modern kávéfőzők takarékosabbak.) Persze ízlések és pofonok.

Üdvözletem: Kávébarát

Azt azért nem gondolja komolyan, hogy itt nálunk a nyugati kévékat, mint a Segafredo, "hozzáértők készítik"? Azok a minimálbéres, egyetemről kimaradt kicsajok, akiket ezek az állandóan siránkozó kisvállalkozók alkalmaznak? Na azok aztán értenek a kévéfőzéshez... Jó, ha tudják melyik gombot kell megnyomni az automata kávéfőző gépen. A főnök meg azt tudja, hogy mit kell kicsalni azért, hogy a kávé még éppen iható legyen...és azt higgye a sok sznob hogy ez a kávé még jó is.

EZO

Hello Kávébarát

egyetértek az előző hozzászólással,kevés a valódi profi
kávémester.Ezt a kávéfőzőt nem kell talán annyira megtömni,
de pl.a klasszikus szlovákiai popádi kávéval nagyon klassz.

üdv,EZO

Helló! Magyarországon lehet kapni ilyen "popádi" kávét? Ha lehet, akkor hol, melyik üzletlánc árulja? Megérne egy összehasonlító tesztet az általam említett Omniával.