Waltham WT551 TV

98% hogy Videoton gyártotta ;-)
Valami licensz stb megállapodás jegyében Szfváron.
Nekem van egy yilenem,már Videoton néven,utánanézek.
Nem eladó e ritkaság?
Nagy VIDIgyüjtö vagyok,tv,rádió,hifi,számitástechnika!
Tervem egy múzeum/gyüjtemény bemutatása itt(Szfvár,de ha nem lesz támogató,akkor Agárd,Gárdony,Velence,stb helyeken lesz),ha már a gyár
csak szavakban/papiron igéri régóta (nemrég a TVgyárrészröl elvitték a vitrinekböl a tvket amiket kiállitottak és a helyüket befalazták).
vadgyujto@hotmail.com (vadgyüjtö ,csak ékezet nélkül)

BRG MK29-es ritka szinű magnó is bérgyártva.Arról ki tud valamit?
Van vkinek eladó?Kellene, BRG magnóim mellé...

Igen Videoton gyártotta csak azért nem magyarul vannak ráírva a dolgok mert nem magyarországra lett gyártva. És ez teljes mása amúgy az infracolor 2000-nek. Különbségek: ebbe jobb tuner van mert fogja a kábelsávot is, meg SAMSUNG képcső van benne. És most lett beállítva a színek mert sokvolt benne a kék szín és most nagyon jó képe lett:)) Mutatok egy linket ahol beszélgetünk a TV ről meg ilyenek.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_7123_0_ASC.html
Üdv Csabi!

1991 körül a Videoton-Waltham gyártott egy -akkori szinten- csúcskategóriásnak számitó 82 cm-es képátlójú(!!!) síkképcsöves HiFi sztereó hangzású TV-t Emlékeim szerint a képcső Toshiba márkájú volt és a hangfalakat le lehetett szedni a TV oldaláról.

Videoton Synthesizer Technic (TS3329SP) típusban volt ugyanilyenem :) csak Toshiba képcsővel. mindig is borzasztóan megbízhatatlan volt, háromhavonta járt a szerelő, hol valamelyik szín ment el, hol a Philips SAA IC kavarodott meg (azt a vége felé már megtanultam "újraprogramozni" :)), hol csattogott benne valami, hol egyszerűen be se kapcsolt, aztán 15 éves korában a képcső végképp elöregedett, fájó szívvel megváltam tőle... fénykorában szép képe volt, de amúgy egy átok :)