Continental kvarcóra beépitett rádióval


Forrás: 
sajat
Continental kvarcóra beépitett rádióval

Valamikor 82 táján kezdtek el feltünni ezek. Beépitett rádió van bennük.

Majkulnek is ilyen volt a knight riderben :)

NGA képe

És ime a filmben szereplő óra, látni, hogy a számlapot leragasztották csak, egyébiránt szinte teljesen azonos az enyémmel:

 

Dr Dee képe

Hát tudtam,hogy egy vacak egy sorozat volt az.Így közel a negyvenhez be is igazolódni látszik!!:-)Idegesítőek voltak számomra az akkori sorozatok.Bár voltak kivételek.A maiakról ne is beszéljünk:-(

NGA képe

Ez nézőpont kérdése. 1982-ben ez nagyon menő dolog volt. Én akkor voltam 15 éves, és dobtam volna egy hátraszaltót, ha ilyenem lett volna. Most már megmosolyogtató, de akkor ez volt a menő.

Dr Dee képe

Nem az óra volt gáz mert kicsit késöbb nekem is volt 7 meg 14 dallamot játszó karórám.Meg még később Casio-m amiben volt játék meg komoly számológép. A sorozat volt számomra már akkor sza...de tényleg ízlések és pofonok!!Sokan nézték engem a Dallas a Szomszédok a Isaura stb stb már akkor hidegen hagytak.De hangsúlyozom,hogy ez az én véleményem. Mert nem olyan rég az egyik nagy nemzetközi árverési oldalon alkudtam egy olyan általam 1986ban birtokolt Casio órára.Hibátlan dobozos,szinte új állapotban volt.Sajnos 300dollárig mertem,tudtam volna adni érte de egy Svájci ürge elvitte előlem:-(De mondom ma is oda vagyok ezekért!!!!

NGA képe

Ja értem. Most megkövezhetsz, de szerettem ezt a sorozatot. Inkább ezt nézem, mint a mai vackokat. Ez a sorozat a régi lovagregények modernizált változata volt.Van akinek bejött, volt akinek nem. Ez a jó a sokszinűságben.

Dr Dee képe

Ebben egyet értünk,hogy az akkori sorozatok jobbak voltak sokkal mint a mostaniak!

Üdv NGA!

Ha még megvan az óra ,van érte egy nagyobb összegű ajánlatom!

Keress meg.

zuhi (Laci)

Nahát ez nem sztereó. Akkor már nem is köll:) Dick Tracynak is hasonló volt csak analógban.

nem hifi a rádiója??? :)

 

Jópofa darab.. Bár én is inkább a 14 meg 21 zenés kvarcórákra emlékszem. Egy olyanért  - bár bóvlik voltak - meg is adnék ma egy irreálisabb összeget, gyerekkorom nagy sztárja volt.

 

Stopper, hoppá?  Su-Mo-Tu-We-Th-Fr-Sa hoppá??