Mávag ünnepség


Forrás: 
Saját fotó - Legvidámabb Barakk kiállítás
Mávag ünnepség

Az Államvédelmi Hatóság vezetői a MÁVAG ünnepségen, ahol csapatzászlót adtak át az ÁVH –nak. A szónok mögött Farkas Mihály honvédelmi miniszter és Kádár János belügyminiszter látható.

ÁVH, szép korszak!!! :-(

Csuby képe

Kinagyítva a képet, látszik a sok rossz arcú ember, még Kádár a leg normálisabb.

Az előtérben álló durcás arcú gádzsi még dominaként is jó pénzt kereshetne ! :D

A szónoktól balra - tőlünk jobbra - nem Péter Gábor van?

Elég a fotót alaposabban tanulmányozni, benne van az egész magyar valóság. A háttérben hanyagul, keresztbetett lábakkal ülnek a fő(kolomposok). Az egyiken pont szemben, mintha valami ballonkabát féle is lenne. Az őrurak és hölgyek akarom mondani et-k és et-nők elméretezett egyenruhákban, unottan és slendriánul állnak, nekitámaszkodnak a gyűrött drapériának. Mintha még önmagukat sem vették volna elég komolyan. Hiába na, efféle gyűléseket a nácik tudtak csak rendesen megtartani, a szokásos német katonás fegyelemmel.

Talán csak annyit, hogy Hitler at Év Embere lett 1940-ben Angliában, mint a kommunizmus elleni harc megtestesitője. Pedig baloldali volt Még a nevében is benne van: " Nemzetiszocialista Német Munkáspárt". Churchill nem meggyőződésből ágált Hitler ellen, felhivva a figyelmet a veszélyre, hanem a politikai hovatartozása ezt diktálta. Ő meg munkáspárti volt. - Teljes az összevisszaság összhangja.

kondis képe

gyönyörű banda!!!!!!ugyanazok az emberek akik ezen a képen fent feszítenek az emelvényen 5ével a kép előtt még lelkesen nyújtogatták a jobb kezüket a náci gyűléseken!aztán láss csodát jó kommunisták lettek!50év múlva meg rendszerváltók!(kivéve kádárt)meg aki megélte!