Balatonszárszó Hullám Étterem


Forrás: 
Saját fotó
Balatonszárszó Hullám Étterem

70-es évek - 2008

Egy picurkát megváltozott, nem tudtam kérni egy traubit :)

Alig találtam meg, a falubeliek igazítottak útba.

izdoktor képe

...ez sajnos már az enyészeté.....................

Nem igaz, hogy ezeket az épületeket nem lehetett volna hasznositani.A Balaton most is tele van mindenféle pizzériákkal meg hasonlókkal, de inkább épitenek ujat és hagyják a régit veszni. Az uj pavillonok szerintem ennyit sem fognak állni.

melica képe

Az új pavilonok nem is fognak ennyit állni, és nem is töltik úgy meg a vendégek, mint a régi szép időkben az ÖSSZES éttermet és vendéglőt amit csak fel lehetett lelni a Balcsinál és más üdülőhelyeken is!! Miért is volt olyan rossz az a rendszer?! Soha nem értem, amikor a mai rendszert dicséri valaki. Nézzük már meg ezt a képet!Szerintem nem azért van tele a hely mert odaültettek embereket, hanem mert maguktól mentek oda, mert volt pénzük nyaralni menni, és beülni vendéglőbe, ami manapság már elég ritka! Nem is Magyarországra járnak az emberek nyaralni, hanem külföldre és nem azért, mert megnyíltak a határok! Hanem azért mert itthon ilyen pusztulást láthatnak szörnyű drága árakon.

Erről a témáról még nagyon sokat lehetne írni, vitatkozni de az igazság az, hogy nagyon szomorú és dühös is leszek amikor ilyen képeket látok. Biztos nem vagyok ezzel egyedül..