Vuk étkészlet


Forrás: 
Saját tulajdon
Vuk étkészlet

Vuk-os bögre + tányérok, a Zsolnay porcelángyár termékei 1984-ből:))

Vuk 2..jpg

juj,de cuki..de szeretnék én is egy ilyet..Nika

Puskás István képe

Köszi, nekem is nagyon tetszik!:))...bár ezek a menyasszonyom tulajdonában vannak...egyenlőre:)))

Szia!

A neten Vuk-os képekre vadásztam éppen, amikor erre az étkészletre és a hozzászólásodra bukkantam. Nem tudom, aktuális-e még (elég régi a bejegyzés), de én egyedi porcelán étkészletek festésével foglalkozom. Vuk-os képet is azért kerestem, mert éppen egy ilyen témájú étkészletet rendeltek tőlem.

Ha érdekel, akkor a honlapomon: www.szizi.tvn.hu találhatsz mintákat és további információkat. Ha nem érdekel, akkor ne haragudj, hogy zavartalak a levelemmel!

 

Üdv,

Ildi

 

Sziasztok!

Nekem is van ugyanilyen, csak bögre nélkül. Pici koromban kaptam ajándékba, bele van írva a két tányér szélébe, hogy Viktória. :) Én is nagy becsben tartom őket.

Puskás István képe

Úgy látszik, elsősorban Viktóriáknak volt ilyen:)) A barátnőm, akié a készlet, szintén e szép név tulajdonosa:))

kiki73 képe

Ez nekünk is megvan, sőt, mellette még volt Kis vakond mintás is. Azt csak hallomásból tudom, hogy létezett még Kíváncsi fáncsi mintás. A készlethez tartozott még egy leveses tányér is. Egyszer eltört, még akkor megragasztottuk, de aztán a mosogatógép elbánt vele... :-(

oldtimer képe

Csak sajnos nem tudom hol kapható :(

 

üdv.: oldtimer

melica képe

Köszönöm az ismételt ajánlást! Remélem, hogy ez részedről tisztelgés a szépérzékem iránt, nem pedig feltételezés a bóvlik imádatával kapcsolatban.

oldtimer képe

Természetesen tisztelgés az ajánlatom, annál is inkább mert én is szívesen használnék ilyen Vuk-os tánytért vagy bögrét.

 

üdv.: oldtimer