Ajánló

Ania diavetítő


Forrás: 
saját
Ania diavetítő

VARIMEX ANIA B_9 DIAVETITŐ 7DB FILMEL

Ennél legalább nem lehetett 3-adfokú égési sérüléseket szerezni diafilmtekergetés közben, mint akkori fém társánál. : )

Balu002 képe

Arra azért ne vegyél méreget, ilyenem nekem is van, és az a fekete fém borda igen rendesen át tud melegedni, és ha véletlenül hozzáér az ember elég rendesen meg tud sütni. ( Saját tapasztalat :) ) Csak sajnaaz enyémnek a lencséi össze vannak maszatolódva vagy nem tudom, és nem ad jó képet :(

ZOLIKAbácsika

Tudniillik volt azon a régi "sütővason" ott jobb oldalon, egy tekerentyű, ha nem tört le róla idő előtt, akkor az a kemény műanyag tompította a forróságot, a filmet tekerő ujjacskánkon. Persze ölelgetni azt sem lehetett, de rá is volt írva a hátán,ott a hajlatnál, hogy ne nyúlj hozzá mert megégeti a kezed, meg  az áram is megrázhat....meg minden! De azért mégiscsak jó erősen összerakták hajdani munkásaink, mert a napokban épp kipróbáltam, s lám még mindíg működik!

A diafilmcsere viszont szintén életveszély volt, mert akkor nehezen lehetett elkerülni hogy ne érj hozzá a fémhez - mivel az ajtaja is fém volt. : )

 

Valószinű úgy tervezték, hogy meg kell várni míg kihül... de kinek volt türelme hozzá.

 

Emlékszem arra is, hogy rávolt írva: "Éghetetlen filmmel használható!". Pedig minden filmet el lehet égetni.  :D

Balu002 képe

Hát mostmár kedvet kaptam, én is megnézem az enyémet azzal mi a helyzet, hátha le lehet tisztítani valahogy a lencséket hogy szép legyen a képe :D

janos képe

Sziasztok

teljesen rááltam a vetítők javítására, ezt és a magyar vetítőket is tudom javítani, esetenként lencse is van.irjatok válaszolok:

 

mese28@freemail.hu

:)

Ania