Ajánló

Ania diavetítő


Forrás: 
saját
Ania diavetítő

ezen néztem ezer diafilmet

 

 

 

kiki73 képe

Nekünk is ez van még. Hibátlan azóta is.

(Kis háttér infó: PREDOM-PREXER ŁZK ZZSD, Varsó)

Nagyon jó kis gp csak eltűnt (?????) a lencsénk belőle. Nem tudja valaki honnan lehet szerezni??????
Vagy egyáltalán lehet-e??

Köszi

Hát ha ugyanilyen a gép én tudok adni !

BoB

Sziasztok
Nekem is ugyanilyen gépem van sajna lencse nélkül.Pedig a gyermekem biztosan élvezni a vetítést.Nincs vkinek eladó ,vagy hol lehet szerezni?
Rita

Vagyis jobbanmondva mindössze a lencsék maradtak meg az itt látható készülékből...Az egyel előtted hozzászóló is pont lencsét akar, és föl is ajánlottam de nem válaszol, úgyhogy mostantól amelyikőtök előbb jelentkezik, az nyeri a lencsét...
BoB

Szia én örülnék a lencséknek, mennyiért adod oda őket?Postán küldöd?Hogy van ez?Igaziból nem v.ok jártas ezen az oldalon csak beírtam a vetítő nevét a googlee-ba és kidobta ezt az oldalt is:)
Csak most látom h. vkinek épp ez az alkatrésze van ami nekem hiányzik így megörültem.Írj minél előbb.Köszi
Rita

Én ezt odaadom ajándékba, de azért nézd meg biztosan ilyen-e a vetítőd. küldd el a címed ide : balintkolozsvary@freemail.hu és föladom postán.
Őszintén örülök ha boldoggá tesz egy kisgyereket, nekem is nagyon szép emlék a gyerekkori diázás, sőt akkora hatással volt rám, hogy mostanra animációs filmkészítő lettem :)

Üdv:

BoB

Most futottam át amit írtál, s eszerint bizonyosan az a típus, úgyhogy küldöm, két lencsde + az a műanyag optika az elején...éééés találtam a szüleimnél néhány filmet is azt is elküldöm ;)
BoBA lomtalanításon összeszedtem egy újabb, hibátlan példányt. HEHE
BoB

Kedves BOB!

Küldtem e-mailt ,előre is köszönöm!!!

Rita

Szia Bob!

Nekünk is ilyen vetítőnk volt gyerekkorunkban, de a lencsék hiányoznak belőle. Engem érdekel ez a kis piros, vagy ha van még lencséd... :)

Kriszta

Szeretném megkérdezni, meg van-e még a képen látható kis diavetítő? ha igen, érdekelne!
Üdv.: Zsuzsanna

Szeretném megkérdezni, meg van-e még a képen látható kis diavetítő? ha igen, érdekelne!
Üdv.: Zsuzsanna

már minden vetítőmet, meg lencsémet odaadtam...
BoB

Tesz vesz

Feribá
Tényleg olyan rendes dolog a retrósoktól, hogy néhány keresett dolgot felajánlanak ajándék gyanánt a másiknak. Ha valakinek eltörött az Energomat /nem tudom már a nevét, mert eladtuk, de hidegvizes/ dobjának az ajtaja, küldök neki szívesen!

Üdv! Nekünk is ilyen vetítőnk van, csak kiégett belőle az égő, valaki esetleg nem tudja milyen is kéne bele? 220V/6V 20W de amikor beleraktuk a 12V 21W-os indexégőt, nem igazán akart rendes képet adni. Előre is kössz a segítséget.

Én egy Tungsram márkaboltban próbálkoznék ilyen esetben, nem tudom Pesti vagy-e, de ha igen a Király utca közepe felé van egy ilyen nagyobb márkabolt, meg talán a SOÓS használt fotóboltban is tudnak segíteni:

 

http://www.soosfoto.hu/

 

BoB

Sziasztok: nekem is van egy ilyen vetítőm. Csakaz elejéből eltűnt a lencse. Tudja valaki hol lehet ilyet kapni????

janos képe

Sziasztok! nekem is van egy ilyen gépem rossz volt de a neten találtam egy jó szerelő-javítót Óbudán, nekem bevált, lencsét is tudott adni. emailcímre nem emlékszem de a telefonszáma megvan: 06/70-9442024. palicska hívhatod nyugodtan!

Balu002 képe

Egy Simson féklámpa izzó is tökéletes bele ( a 6V-os), ahogy elnézem, olyat meg könynen lehet szerezni :) Bár most nézem hogy egy kicsit későn kerültem ide, na mindegy, hátha valakinek még hasznos lesz.

Sziasztok én még csak ma léptem be ide nekem is van 1 ilyenem sajnos unokatestvérek az összes lencsét kiszedegették belőle pótlása folyamatban van nekem amire nagy szükségem lenne a fekete fókuszáló az elejébe mert sajnos nem az eredeti van benne hanem az egyél régebbi verziójú picibarázádájú ha valaki ki tudna vele segíteni megköszönném

Nem tudja valaki milyen izzó való bele? Sajnos már nincs meg benne és szeretnék bele venni egyet. Milyen teljesítményű/feszültségű való bele? Köszönöm.

janos képe

6 volt 21 watt

Üdv!

Lencsét keresek diavetítőhöz! Van esetleg valakinek eladó?

Előre is köszi!

Nem is annyira retro, ez már modern :) 2023-ban még vetítünk vele! :)

Dr Dee képe

2008-ban eladtad:-)