Led karóra


Led karóra

Világítós! mukodik, mikroszkop alatt javitottam meg...

Nekem is van egy Christ márkájú, több mint 30 éves, tökéletes állapotú,karcmentes, szinte új kinézetű órám.Mindennap használom. Gyerekkoromban egyet tönkre tettem, most harminc évet vártam egy másikra.

én is ilyet szeretnék  hol lehet beszerezni létezik e uj ez érdekelne

- Ezekből az eredeti tipusokból beszerezni nem könnyű manapság. Egyrészt az élettartamuk nem olyan sok mint egy jól karbantartott mechanikus óráé, és ami működő példány még van, az is gyüjtők fiókjában pihen.
Az "ismert" aukciós oldalon a "ledes óra" kulcsszóra számos találat érkezik, ezeknek a régi óráknak a mai, modernizált változatai. Ami eredeti felbukkan időnként, annak az ára is olyan..

 

Ami az én véleményem, a modern ledes órák hangulata valahogy nem hozza ezt a fajta hangulatot.

NGA képe

Nekem van egy eladó LED-es órám. Hibátlanul működik, rozsdamantes acéltok, eredeti 70-es évek eleje, 2 nagy gombelemmel megy még.

Ha érdekel, akkor jelezd.

persze hogy érdekel valagy egyszerübben kellene komunikálnunk

NGA képe

lásd: adokveszek.

nem tallak azon honlapon

NGA képe

hol lehet hasonlot vagy használtat vásárolni valakinek van elado?

vg62 képe

Internetes aukciósházak, tele van vele.

vg62 képe

De azt tudni kell,hogy nappali fényben szinte használhatatlanok,mert nem látszik a piros fény,az elemeket zabálják,és megnyomás nélkül nem lehet az időt megnézni.Nem véletlenül hagyták abba a gyártást.

NGA képe

Órafüggő nagyon. Nekem a Westclox Quartzmatic-om nappal, erős fényben is tökéletes. Évente 2 elem, ez kb 1000 Ft. De olyan élményt nyújt, mint semmi más azért :-)

NGA képe

70-es évekbeli az ritka. A mostani kinai kacat az van fent.