A szovjeterkölcsről


Forrás: 
saját
A szovjeterkölcsről
Győző képe

Ez egy "érdekes" könyv lehet.

Gondolom a fantasztikus irodalom kategóriába lehet sorolni.

rumola képe

Tudod tényleg jellemző. Nincs messze az az idő amikor elöjönnek azok az emberek akik ezt az egész rendszerváltást nem is igazán akarták és Ők ugyan szóltak, de sárbatiporták a jogaikat. Ujra mondom : Döglött oroszlánba könnyü belerugni. Csak azt nem értem miért nem szoltak akkor amikor ott volt az ideje. Miért nem kopogtak az illetékes elvtárs ajtaján és miért nem mondták hogy ez az egész nem egészen ugy van. Gondolom akkor mással voltak elfoglalva, irták az a fasiszta megszállás elleni küzdelmükröl szóló dokumentumokat. Sajnos ez a jellemző. Semmi nem változik itt, csupán a szánk elött levő segg felirata. És sajnos az is jellemző hogy magyar földbe Habsburg szivet temetnek Nem az a hazaáruló aki meggyözödésböl követ el hibát hanem aki másnap megmagyarázza.

És hidd el lehet hogy ismerjük egymást Ujpest nem volt régen nagy, Lehet hogy együtt énekeltük a szovjet himnuszt meg az internacionálét. Csak akkor cikinek tartottuk, pedig nem volt az. Ma a papokat kell megtapsolni, és a demokratákat. Pedig nyugodtan betehetnék az önkényuralmi jelképek köré a keresztet is, csináltak annyi halottat mint Hitler és Sztálin együtt Csak nehogy 20 év mulva mond hogy te akkor szóltál, hisz láttad ez az egész hova visz. Mert EZ a jellemző

Horváth Béla

Győző képe

Nem tudom ennek mi köze  az  "A szovjeterkölcsről" című könyvhöz írott véleményemhez, de megynyugtat a tudat, hogy valaki még a szívén viseli az ország jövőjét.