USEF walkman


USEF walkman

:-D Ez aztán a kellemes emlék. Menőnek számított, ha a négy elemmel elvitt egy teljes 60 perces kazettát. Ha vissza akarta tekerni a zeneszámot az elemmel spóroló tulajdonos, akkor egy ceruzára tette és pörgette. Kiránduláskor az iskolabuszon lehetett látni néhány ceruzán pörgető tulajdonost.

ceruzás pörgetés :) LoL tééényleg az volt..

Erre a ceruzás pörgetés-dologra én is emlékszem, ugyanis én is rendszeresen alkalmaztam anno. Sőt, néha azt csináltam, hogy egy tollat benyomtam úgy az orsóba, hogy beszoruljon. Ez egy kicsit masszívabb tekerést biztosított, mert nem lötyögött, nem esett ki, mint a ceruza. Ha meg semmi nem volt kéznél, akkor maradt az ujjal való pörgetés.

Ez nekem is így volt!
Te foglaltad össze a legjobban az akkori életérzést, de a kirándulós, buszos is rémlik!

Nekem ilyen volt az elso magnom, egy UNISEF walkman. Zabalta az elemet, de az enyembe csak 2db ceruza ellem kellett. Volt hozza ket kis muanyag hangszoro (passziv), aranylag szobaban erthetoen szolt vele. Fem racs volt a hangfalak elejen, igy olyan volt mint egy irto pici HIFI berendezes... :) Kb fel ev hasznalat utan kezdett idegesiteni az elemek gyors merulese, meg az hogy a vegen elkezdett nyavogni meg lelassulni mikor az elem mar a veget jarta. Vettem hozza egy adaptert amit 3V-tol 12V-ig be lehetett allitani, nyilvan nekem a 3V-os allas kellett. Na azzal egesz nap is mehetett. Volt hogy mar tok forro volt a pici motor benne... :)

 

Jo volt, szep volt.

walkman


ELTA walkman rádiós
Ismeretlen évjárat
Grundig walkman
Találat: 4
Sony walkman
Találat: 4