Centrum Ajándék utalvány


Forrás: 
saját felvétel (reprodukció)
Centrum Ajándék utalvány
hátoldala
melica képe

Na és mit nyertél?

Murena képe

Nem az enyém ez a kis jegy, örülök hogy gondosan megőrizte a tulajdonos. Viszont a játék vagy az akció részleteiről nem beszéltünk. Felvetem majd a dolgot, hátha megtudok valamit.

melica képe

Köszi ha megkérdezed, bár közben eszembe jutott egy esetleges válasz. Szerintem olyan lehetett ez a nyeremény-szelvény, mint a tombola. A jegy egyik fele nálam marad, jelen esetben ez a szelvény ami itt látható, és ha nyerek, akkor ezt kérik a nyeremény fejében, vagyis ezzel bizonyítom, hogy valóban az a számú nyertes tombola az enyém, aminek ez az egyik fele. Így valószínűleg nem nyert semmit az ismerősöd.. de nagyon örülni fogok, ha megírod majd a szelvény valós történetét! :)

Murena képe

Holnap megkérdezem! Egyébként biztos vagyok benne, hogy igazad van, dereng, hogy így volt. Az eredmény pedig lehet az újságban volt benne.

Murena képe

Szia!

 

Úgy működött a dolog, hogy két része volt a szelvénynek, ez a rész volt a megőrzendő, a másikra került a játékos neve és címe. Ezt a vásárlás után szépen kitöltötte és bedobta a dobozba, majd a sorsolás után postán kiértesítették, illetve az áruházakban is ki volt hírdetőtáblára írva a nyertesek neve. Apróbb és kevésbé értékes dolgokra kell gondolni. De például rádió, sztereoberendezés is szerepelt a nyeremények közt.

 

ennyit tudtam meg

melica képe

Köszönöm, hogy utánajártál. :)

Centrum


Ajándék