Gazdálkodj Okosan játékszabályok


retro 11.jpg

Sok probléma adódik a Gazdálkodj Okosan társasjáték szabályával kapcsolatban. Nincs meg, vagy nem találjátok a nagy változatot! Itt most a képek alatt mindkét változat játékszabályát le tudjátok tölteni.

 


Gazdálkodj okosan társasjáték 1966
Letölthető játékszabály ITT !!!!!!!

 

 

 

Gazdálkodj okosan társasjáték 1979
Letölthető játékszabály ITT !!!!!!

Imádom ezt a társas játékot.
Nekem is ez van ami a képen látható.Igazi Retro játék.
pusy

Igen, gyermekkorom nagy kedvence volt, viszont nem rég játszottunk vele ismét és rá kellett döbbennem, hogy elhaladt felette a világ, így a kedvesemmel éppen egy 2008-as, aktualizált változaton dolgozunk. Hamarosan tesztelni fogjuk, és elképzelhető, hogy ha jó lesz, megpróbáljuk piacra is dobni.

Az ötlet nem rossz de rengeteg gyártója van a terméknek. Gyerekek! A versenyjoggal bajban lesztek mert az összes eddigi gyártó és forgalmazó felfog lépni ellenetek akik a rendszerváltás óta visszahozták ezt a játékot.

Leo . Az már nem lesz olyan barátom ... soha nem

Nekem a 66-os változat van meg! Csak sajnos időközben a begyűjthető lakberendezési dolgok valahol eltüntek :( Abból is de jó lenne egy scan!

Hali!

nekem megvannak, de nekem meg a tábláról kellene egy scan!
Keress meg! nickraven(kukac)freemail.hu

Üdv:MYki

A legjobb játék a világon!! Órákig eltudok vele játszani.

leguan képe

Mondanám: hi-hi-hi.

Mert manapság igazán okosan a valóságban kellene játszani a "Gazdálkodj!" játékot.

tucike73

Az 1966-os kiadású gazdálkodj okosan társasjátékot szeretném megvenni. Tud valaki tippet, hogy hol juthatnék hozzá viszonylag jó állapotban?

Köszi

Tucike73!

Ha sikerül szerezned kérdezz rá van-e még mert nekem is kellene egy.

Társasjáték ügyben nem emlékszik valaki arra a játékra amiben az a lényeg, hogy különböző ételeket kellett "megfőzni" és bevásárolni lista és bolt szerint? Érdekelne a neve mert nem emlékszem rá.

Köszönöm.

Mazsi!

 

A kérdezett társasjáték neve: Varázsfazék.

ÁDY képe

Akkor itt kérdezték!

 

Varázsfazék:

http://www.retronom.hu/node/19758

Sziasztok!

 

Az 1979-es évjáratú "Gazdálkodj okosan!" társasjáték szerencsekártyáira lenne szükségem (ezek hiányoznak a dobozból). Akinek megvannak és fel tudja varázsolni a gépre, kérem segítsen!

 

Köszönettel: Marcipán

Szervusz kedves Marcipán!

 

 Én először csinálok ilyesmit a Net-en, ha valamit hibázok bocsánatot kérek. Az 1979-es évjáratú "Gazdálkodj okosan!" társasjáték leírását kerestem.  A játék  szerencsekártyái nekünk megvannak, de nem tudom, hogy miként tudnék Neked másolatot eljuttatni. Az elérhetőségem, ha jól informáltam magam a regisztrációnál akkor nyilvános. Írj e-mail-t címmel. És ha kérhetek, akkor tedd meg nekem, hogy a játékleírás másolatát küld el nekem, légyszíves.

 

Előre is köszönettel: Nincsnevem

...

Szia,

 

esetleg el tudnád nekem is küldeni a szerencsekártyák szövegét?

Sziasztok, megvannak valakinek a SZERENCSE KÁRTYÁK beszkennelve? Nagyon jó lenne ha valaki fel tudná tölteni...előre is köszi;)

Sziasztok!

Nekem van lakás, bútorok, pénzek, kötvény stb. Igény szerint be tudom szkennelni.

Viszont nincs szerencsekártyám. Tudna valaki segíteni odaadni és lefénymásolnám vagy esetleg beszkennelve elküldeni???

Nagyon köszönöm előre is.

Email címem: kalubermariann@gmail.com

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!

Érdeklödnék hogy meg e van a szerencsekártyák szövegei? Ha igen eltudná nekem küldeni már midenhol kerestem de egyszerüen nem tudom sehonnan se megszerezni

Nekem a 66-os verzió van meg, de a táblája elveszett, valaki be tudná scannelni nekem?

Tuzdna-e valaki adni nekem az 1966-os jatekhoz valo 2db mosogepet, 1db porszivot. A babuk kozul meg van egy rozsaszin, egy kek es egy narancsszinu lany, van egy feher fiunk, szeretnem potolni a masik ket fiut. Talan zold es piros szinben? Segitsegetek elore is koszonom. Batka Eniko

 

Mas. Keresnem meg a Baba-Mama tarsasjatekot. Ezt szeretnem megvenni, de nem talaltam olyan oldalt/kereskedot ahol ezt arulnak. Tud valaki valami jo otletet merre keresgeljek?

 

 

ÁDY képe

Itt a lakás képe amit ki tud nyomtatni

http://retronom.hu/node/4090