BRG rajongók figyelmébe


Forrás: 
saját tulajdon
BRG rajongók figyelmébe

BRG magnók iránt érdeklődők figyelmébe! A BRG MK 43 úgy ismert, mint deck, de létezik egy kis teljesítményű erősítővel ellátott vátozata is, BRG MK 43/A néven. Azonban létezik egy harmadik változat is eszerint? Mert ami a képen szerepel, az enyém, abban egy kis fejhallgató-erősítő van, DIN szabványű fejhallgató csatlakozóval és egy kis hangerő-szabályozó gombbal. Vagy rosszul tudom, és ez az alap MK 43?

Bobi képe

Azért kérdezem a végén, mert amit korábban Csányi úr bemutatott itt, annál jól látható a másféle hangerőszabályozó, meg a két hangfal-kimenet. Az alap decket "Béka" oldalán láttam, ott meg ezen az oldalon csak az egy bemeneti DIN-csatlakozóaljzat van.

 

Bobi

Grexa Miklós képe

Üdv.
Szerintem ez egy valaki által átalakított megoldás lehet!
Nem hinném, hogy gyári kiadásban jött így ki.

Miklós

Bobi képe

Hát igen, ez nekem is beugrott, de a kivitel, a borító fémlemez vastagsága, a mellette lévő csatlakozóval való csavarok azonossága miatt elgondolkodtam. Holnap lefotózom a belsejét, és talán ez segít majd.

Üdv.

Bobi

Kalmopirin képe

Legyen a helyén, akkor már.

 

Bobi írta:

A napokban bemutatott BRG MK 43-as kérdéses szolgáltatásához kapcsolódóan töltöttem fel ezt a képet, mert hozzászólásként nem sikerült. Sajnos a vonatkozó részt, a fejhallgató-erősítőegységet mélyen bent a készülék széles váza alatt helyezték el, és nem volt most lelkierőm a készüléket atomjaira bontani, hogy látni lehessen, vajon utólagos beépítésről van-e szó. Jobban megnézve a kivitelt, magam is azt gondolom, házilagos, bár igényes kivitelű betoldásról van itt szó, gyárilag valószínűleg nem készültek ilyen típusváltozatok.

Üdvözletem mindenkinek.

Bobi

 

 

(Kalmopirin)

Bobi képe

Köszönöm a segítséget.

Üdv.

 

Bobi

BRG


BRG C-90 kazetta
Találat: 3
BRG Cb-rádió
Találat: 2
BRG diktafon
1960-1969
BRG gyűjtemény
Találat: 2
BRG kazetták
1970-1979
BRG MK-21 fehér
Találat: 2
BRG MK-23 kék
Találat: 2
BRG MK-23 piros
Találat: 7
BRG MK-25 kék
Találat: 2
BRG MK-25A
Találat: 3
BRG MK-27
1970-1979
BRG MK-27 fekete
Találat: 2
BRG MK-27 magnó
Találat: 2
BRG MK-29 magnó
Találat: 2
rajongók