Energomat - HAJDU leírás - címlap és első oldal


Forrás: 
saját
Energomat - HAJDU leírás - címlap és első oldal

 

 

 

 

NofreT képe

kedves Admin, köszönöm, hogy összefésülted!

 

Ezt a felhasználó is megteheti? Ha igen, akkor hogyan?

Nofre

Helló! Próbáltam leszedni a képeket, de originálba csak a címlap jön be. Ezt jobb egér - kép mentése ... eljárással kiváló minőségben mentettem a gépemre. A többi képet nem tudom hogy lehet originál nézetbe tenni, pedig kéne, mert így lementve pocsék. Rájuk lehet kattanni, de külön lapra nem jönnek be, azt írja ki, hogy "Hozzáférés megtagadva, csak regisztrált felhasználóknak" Hát be is voltam lépve, mi lehet a gond? Segítsen valaki legyen szíves! Tűzőr

NofreT képe

rákattintok( egyenként) a képre, kép megnyitása(megjelenítése) új lapon, tökéletes, nagy kép. Firefoxot használok.

Nem tudom, hogy nálad miért nem működik.

Nofre

Nem megy Exp. és Moz. -val sem. Csak reg. felhasználóknak üzenet jön. Valami más gond lehet, mert a regisztráltak névsorában sem vagyok benne. Küldd el mailen légyszives! (Engedélyeztem a mail küldést, remélem az menni fog) Tűzőr

NofreT képe

 

nem látom a mailcímedet

Nofre

NofreT képe

 

Energomat - HAJDU leírás

 

Nofre

NofreT képe

 

ezt keresitek??? :)

 

Nofre

SzPeti91 képe

Helló!

Köszönöm szépen, hogy megosztottad ezt a leírást! Épp kölcsönkaptunk egy ilyen gépet.

NofreT képe

Örülök, hogy segíthettem, és köszönöm a visszajelzést!

 

Egy gyakorlati tanács: centrifugáláskor hajlamos ugrálni, ha a ruha egyenetlenül van a gépben, tehát a közelében kell lenni. Ilyenkor rögön kikapcs, fedelét kinyitni, megmozgatni a ruhát, és mehet újra. Segít, ha a mosás indítása előtt a gép elejét kicsit megmozgatjuk, mert akkor a lábánál lévő rugók "alaphelyzetbe" állnak. (van aki rátámaszkodik a gépre, míg beállítja a programot, és akkor leszorul a rugó, ezért a centrifuga indulásakor ugrik ).

 

Ezért nem hagyható magára a gép, a kezelési leírásban lévő sor csak a programsor önálló lefutására igaz. Hallótávolságon belül kell maradni.

 

Nofre

SzPeti91 képe

Szerettem ráülni a gépre centrifugálás közben. Pár hónapja ment tönkre. Akkor éppen nem ültem rá, mert más dolgom is volt. Úgy indult el a program, hogy előtte nem eresztette le a mosóvizet. A víz az ajtó résein kifröcskölt és beszívárgott a motortérbe. Másodkézből kapott gép volt, hiányzott pár csavarja és így volt lehetősége a víznek befröcskölni. A villanyórát lecsapta, így rögtön tudtam, hogy valami gond van. Gyorsan kihurcoltam az udvarra, hogy nem a lakásban füstölögjön. Azóta sikerült egy új gépet vásárolni.

Valaki segítsen a fenti adathoz ha lehetséges köszönöm!Az egygombos régi gépem van!

Energomat


HAJDU


Hajdu
Találat: 3
Hajdu porszívó
Találat: 3
Hajdú üdítő
Találat: 5
Hajdúdorog
Találat: 2
Hajdúdorog - épületek
Ismeretlen évjárat
Hajdúszoboszló
Találat: 4