Lego BMW 635 850


Forrás: 
saját
Lego BMW 635 850

A hozzászólásokat néztem és láttam, hogy vannak az oldalon lego játékok, katalógusok stb. Gyerekszobám tetemes részét pedig a lego alkotta. A legonak elég nagy múltja van úgyhogy lehet retro, ráadásul egyik autó se mai modell. Meg ha hozzáveszem, hogy ma (05.31) úgyis gyereknap van remélem senki nem vet meg. Pár éve láttam a neten hogy vannak akik modelleznek gépeket, innen az ötlet, hogy én is megpróbálkozzak valamivel. Sok utánajárás, pénz, és keresgélés után megszületett a 635, amiről úgy éreztem hogy olyannyira nem lett rossz hogy nekiugrok egy másiknak. Ez lett 850-es. Elsődleges szempont a kinézet volt, ennek ellenére megcsináltam őket úgy hogy lehessen kormányozni, illetve az ventilátorok is forognak ha az autó mozgatva van. A kockák egytől egyig eredetiek, egyedül a 850-esben van két elem amit fűrészelni kellett, de pillanatragasztót sehol nem használtam.

635&850_2.jpg 635&850_3.jpg 635&850_4.jpg 635&850_1.jpg bmw_1.0.jpg bmw_1.1.jpg bmw_1.3.jpg bmw_2.0.jpg

Mindkét autó nagyon szép munka. Főleg a cápa orrú igen élethű. Ez egy nagyon különleges dolog és meglepő hogy szinte semmi faragás nincs benne. Korabeli gyári kiadásként is megálta volna a helyét, sőtt.

kösz szépen, sok időt öltem bele. A 8-as eleinte 6-osnak indult mert eladásra szántam. A kiindulási alap a 8 pötty széles volt azt tornáztam fel 16 szélesre meg van még pár kép ahogy haladtam vele.

Dr Dee képe

Szuper!!! A "Cápára" vevő lennék,vagy szívesen összeraknám én is:-)

Szia! Egész jól összeállt igen de sajnos nem eladó. Remélem megérted. Viszont ha az összerakási szándék komoly írj egy mailt aztán, készítek néhány elfogadható fotót ami alapján el tudsz indulni.

Dr Dee képe

lakigabikukaccitromailponthu

 

ide ha van időd küldheted,előre is köszönöm:-)