Lego családi ház


Forrás: 
Saját
Lego családi ház

Az első Legom :)

Nekem ez is megvan. A legjobban az tetszett, hogy egyszer észrevettem a virágok árnyékát. Csodálkoztam, honnan a fény? Később rájöttem, hogy a kisautó "világított" rájuk, pedig nem volt beépítve elemmel XD

Jó ez a kégli, igazi "ez még békebeli" hangulata van... :-)

Nem véletlenül, hiszen 1988-as, bár ez Dániában  nem hinném hogy bármilyen szinten fordulatot jelentett volna, a Legolandben annyiban, hogy ezután egy picike, egyértelműen "vityilló" funkciójú 1990-es készletet nem számítva ez volt az utolsó Lego-ház, átadta a helyét az izgalmasabb(nak tartott) témájú épületeknek.

 

Ha valaki megfigyeli, látható, ahogy a Legoland összetétele évről évre változott ,eleinte a "általános témákból" (garázs,ház,nyaraló, traktor, snack-bár) állt össze, mellette kb. az átlagember valós életben betöltött arányának megfelelően hébe-korba valami versenyautó vagy hasonló.

Kb. '90-re megfordult a kocka, lakóház és társai már végleg elkoptak, helyette szörfiskola, űrsikló, többféle autóverseny, yacht-klub és a szokásos "balhés" témák (rendőr, rab,stb) alkotta a témakészletet.

 

Ezek is jók (lehetnek), de azért sajnálom, hogy az itt bemutatott készlettel végetért a  376-6365-6372-6374-6370-6360 sor... :-(