Matchbox katalógus 1984


Forrás: 
Saját
Matchbox katalógus 1984

A katalógusból

 

belülről egy pár oldal

-t kaptam kb ekkor vagy 1-2évvel rá a MATCHBOX gurítós pályához (egy hokedlire rászoritani az indító magas részét,aztán lejt a müanyag dupla pálya,és hullámvasútszerűen megy és hurok/loop átpördülő is van benne..itt van valahol a lakásban szétszedve még..ja és a célnál iylen kockás zászlós mechanika leint,amit maguk a matchboxméretű kocsik löknek meg...)!

Meg volt Nissan 300 ZX is,persze mind2t bevittem napközibe játszani,

Vasvári Pál Ált.Isk-ba a 80as években,és persze hogy a mellettem játszó kölkök elkeverték,ellopták..amikor alig figyeltem,eláshatták a homokba,és később lipi-lopi hazavitel...igen,már ekkor voltak iylen emberkék...meg volt gyerektenyérnyi moszkvaiolimpiás Misa macis kitűzőm,hülye voltam felvettem orkánkabátra, a zárt szekrényt kinyitották,széttépték az orkánkabát elejét,kilesett a tömés,olyan erővel tépték-lopták le a kabátomról...akkor is voltak MEGRENDELÉSRE LOPÓ ermbrkék,sőt 1990es években gimiben is..persze hogy kicsapták őket szerencsére...

"Biztos jó munkásember" Balage78 Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Úristen! Ahogy megláttam ezt, rögtön előjöttek az emlékek! Ez a katalógus is megvolt nekem és jól emlékeztem a belsejére is. Jópár olyan kocsim is volt, amik ebben a katalógusban szerepeltek.

Most visszasírom a Régi Szép Időket :'-(

Matchbox


matchbox
1980-1989
Matchbox doboz
Találat: 2
Matchbox Ford
1970-1979
katalógus