Radiotehnika S30,S30b


Forrás: 
Saját gyűjtemény
Radiotehnika S30,S30b

A szélső fajtából nekem is van kettő. TENTO :) Szép a hangjuk, először nagyon tetszett, de 2-3 óra hallgatás után nagyon elfáradt tőlük a fülem. Alapértelmezésben VT Dcr 3090-est hallgatok, aminek nagyon szép határozott és részeletező mélyei vannak, naná, lehetnek is 83 literrel meg 30-as mélynomóval 23 Hz Fs-sel...
Valószínű megszoktam a részletezett kiváló mélyeket és ezért volt hosszútávon fárasztó.

Egy kicsit kipróbáltam VT RA 6363-s receiverrel is, azzal piszok jó párosításnak tűnt.

Szia!

Dcr 3090-em nekem is van de én nem annyira szeretem a hangját. A saját erősítőjével nagyon jó hangja van, de mással nem igazán. Én az S90-est jobban szeretem, de ettől függetlenül nem adnám el a Videotont mert az is a gyűjteményhez tartozik. Viszont van dc2050-esem is annak viszont szerintem gyönyörű hangja van csak sajnos rossz az egyikben a mély.

Ízlések és pofonok.

Én spec. a Hangszóró 2000 kft 2002-es hangszóróit használtam és nem VT, hanem TECHINICS SA-Ex 140 -es receiverrel. Így spec nekem tetszik a hangja, pl a Zorán pl meglepően jól szólt. (Amúgy tervezem új, kisebb, de kifinomultabb angol dobozok beszerzését, de az már nem ennek a fórumnak a témája)

 

A dómsugárzók elég neccesek, de azóta fejlesztettek valamit.

 

a Tento+6363 fura módon jó párosításnak tűnt. 6363= lúdnesz --egyetértek! Attól függetlenül jó emlékek kötődnek hozzá és sok örömömet leltem abban is.

6363 => lúdnesz

naemmekki képe

igen, sajnos kikapcsolhatatlan. Egyetértek. A HFM-ben megpróbálták úgy tesztelni a 6363-at, hogy kiiktatják ezt az áramkört.

Kétségkívűl meghamisítja a hangzást.