Radiotehnika S90D


Forrás: 
Pusztai Attila
Radiotehnika S90D

Saját hangfal.

Ezeket a képeket azért tettük fel, hogy látható legyen az S90 család 3 változata közti különbség. A B változatban a hangképkiegyenlítő szabályzók a hangdoboz hátulján, a kábelcsíptetők mellett találhatók meg. Nem csak esztétikai különbségek vannak a típusok közt, hanem a frekvenciaszűrőket is folyamatosan módosították.

B.GY.

P.A.

Nagyon szép, sőt gyönyörű darab . a ahngszórók előtt az a fémrács még különösen jó. Mennyiért lehet egy ilyen állapotú példányhoz jutni?

50 ft

Gondolom (sőt szinte tudom) hogy az együt értendő még 3 nullával....

Ezekhez a hangfalakhoz mi 18e Ft-ért jutottunk hozzá hozzá nem értő embertől. Aki ért hozzá és tudja hogy milyen becses darabok ezek, az elkér értük 30-40 sőt van olyan elvetemült aki 50-et is. Aki rendelkezik valamely típussal én azt ajánlom ne akarjon megválni tőle. Ha mégis megteszi, felejthetetlen élményt dob ki az ablakon, ugyanis ilyen telt és öblös mélyeket egy 3 utas hangfal sem tud produkálni. Elég nagy Radiotehnika rajongó vagyok. Mint láthatjátok rendelkezünk 3 különböző típusú S90 hangfalpárral, de ezektől soha nem akarunk megválni. Gyűjteményünkből csak a legelső változat hiányzik. Remélem egyszer sikerül szert tenni egy ilyenre is.

Attila

Üdv!nekem van egy pár eladó s90-es ha érdekel valakit itt a számom 06 203 509 205

Nekem is van,nekem a kissebb változata,az S-30B 8Ohm 30W.Sajnos a doboz alsó részén az illesztésnél egy picit szétnyílt.Hogy lehet ezt szépen kijavítani?

minek minek kihalt

Midegyiknek rettenetes hangja volt. Egy falusi művházban diszkóztunk vele a 80-as évek derekán. Zoltán Erikára és a Neotonra meg német társaira jók voltak. Zenét nem igen lehetett hallgatni vele. B. István

Hát ilyet mi is diszkózásra használtuk.

Nagyjából kinyírhatattlan.

Viszont otthoni zenehallgatásra enyhén nem ajánlott.

Én otthon használom:D. non zsír cucc, csináltam már bulit is vele kis térben, habár nemtudom mien erösítö lenne hozzá legalkalmasabb, de egy Hitachi Hta-D30 asat használok most hozzá

megvagyok vele böségesen eléghedve