Balatonföldvár Utasellátó


Forrás: 
Saját fotó 2008
Balatonföldvár Utasellátó

Itt is azért rendesen megállt az idő :)

Csuby képe

Ez valóban 2008-as felvétel ????
Hihetetlen. És miért üres, hol vannak a vendégek (utasok)?
Bár látom hogy a szemetes mai darab.

ÁDY képe

November 10-én fotóztam, akkor már nem dübörög a Balaton!

Ez nem annyira régi felvétel lehet, mert látszik a háttérben a mikrohullámú sütő.Amúgy az egész nagyon retro, csak a jó öreg kávéfőző gép hiányzik, akkor lenne igazán teljes!

Ha a tulajnak van esze, meghagyja ilyennek és még rá is tesz, hogy retro büfé, de félek, inkább csak a pénzt gyüjti a korszerüsitésre.

Szerintem is csak a korszerűsítésre gyűjtik a pénzt. Az a tapasztalatom, hogy az emberek többsége - a mi kivételünkkel, akik ezt a honlapot szenvedély(?(j?))esen látogatjuk - nem szeretik a retro dolgokat. Maradinak, rondának, elavultnak tarják. A mi városunkban is van egy jó kis fodrász üzlet, a 60-as évek végén épült, aminek a kőburkolatát akarják újra lelapozni "korszerűre". Az ajtókat már kicseréltették jól szigetelű fém-műanyag ajtókra, de azt még megértem a fűtés miatt. Pedig az a meglévő kőburkolat, a sok apró színes kövecskéből kirakott szabályos formákkal is egy igazi retro gyöngyszem. Mindig mondom a fodrásznak, hogy hagyják meg mert mert így szép, de nem hisznek nekem. Amint lesz rá pénzük megcsináltatják. Majd igyekszem lefotózni a "szétbarmolás" előtt.

ÁDY képe

Sajnos ide már nem tudtam beülni egy üdítőre. Bezárták!

Még időben lefotóztam, tavaj.