Telefunken C-60 kazetta


Forrás: 
Saját
Telefunken C-60 kazetta

Egy igazán ritka kazetta.Apám hozta még Jugoszláviából.A mai napig hallgatható.

ÁDY képe

Gondolom, akkor itt is az a lényeg, hogy mi van a kazettán :)

lexipadre képe

Látom bármit rakok fel,nem tetszik "egyes"egyéneknek.Nekem sajnos nincs olyan tengernyi időm hogy rengeteg anyagot rakjak fel.Sajnálom.

Jól van na most mit kell úgy mellre szívni,én csak azt írtam,hogy ez a kazetta nem ritka.:-)

Most ezért kár megsértődni!:-)))))

lexipadre képe

Nem Neked írtam hanem, az ÁDY felhasználónak.Egyébként én 1982től 1994ig diszkóztam és nálam sose fordult elő telefunken kazetta.Elhiszem hogy neked egy tucat van,de nem hiszem 1976ban is volt.Küldhetnél róla nekem képeket a kinzo95@citromailra.Köszi

Ez igaz.1976-ban nekem polimer,sony,orwo,national,TDK,Agfa,BRG,Basf,EMI,Audio-Sonic kazetták voltak,illetve még most is megvannak,csak ma már nem használom egyiket se.A Telefunken kazettákról nem tudok képeket küldeni mert mint írtam,a német hasznéltcikk kereskedésben láttam tucatszámra,nekem nincs belőlük.
Ott a németes boltban meg csak nem fogok fotózgatni.:-)))

lexipadre képe

Most már értem.Én is úgy vagyok,hogy e rengeteg kazi a padláson hever,mert mp3ban minden megvan.A gyerekek hozták le múltkor és azért raktam fel.Nekem még orsós magnóm is volt Tesla B 1000 es.Nagybátyám hozott Maxell szalagot Kanadából.Még mindig megvannak de sajnos használhatatlanok,mert az adat hordozó fólia állandóan elszakad.

Feribá

Kb. 3000 kazetta rejtőzik nálam, főleg a garázsban a nagymama szekrényében és az ágyneműtartóban dobozokban. Egyszer átnézem van e ilyen típusom, de igazán én sem emlékszem rá...

Ugyanis tucatjával hoznak ilyen Telefunken és persze egyéb tipusú kazettákat a német szemétlerakatba (német használtcikk kereskedés).Kapásból tudnék pont ilyen kazettából neked vagy ötöt adni.:-)))

Adam képe

Nekem nem szamit de ha rabukkanok egy regi vagy egy akarmilyen jo kazira  az mindig nagy orommel tolt el. :)) Gratula hozza!