Hi-Fi összeállítás


Forrás: 
Saját fotó
Hi-Fi összeállítás

Az itt látható Hi-Fi összeálítást csak én láttam még itthon ,mivel a cuccaim 90%- a.

Dual ,Pioneer ,Philips, Aiwa ,TEAC,Alpage, AKAI,Sony,Onkyo stb berendezések .

Az Akai erősítő alatt a QUAD 405 -ös végfokom látható.

A hangfalak amelyek most nálam a kisérleti darabok( a szomszédomat, akit-7 év itt lakás  után- elköltöztettek- így megkaptam a polcait -és ezekből csináltam most a hangfalakat), a most vásárolt Visaton mélyekhez,de gyári váltó van bennük !!Amelyekhez holnap jön meghallgatni az Atesz.

A fekete előlaposakat nehéz jól fényképezni bekapcsolás nélkül!

:::Pioneer CD-k_ PD 203, PD-S 501,Onkyo TA 6211 deck,és a Philips Cd 720-as.

Az Alpage AL 110 es deck felett látható keskeny alu fiók a Borbély Audió-s előerősítőm amely FET-es, és nagyon jó hangja van !!!!!!!!!!!!!!

Természetesen a mostani összeállításban a mostani tornyom nincs benne!

A darabjai: Telefunken szerű (CCCP -s lemeztányér )Dániel hankarral benne Ortofon FF 15 XE MK 2 Pick-Up -el.Régebben felraktam ide !

A CD player:Sony CDP XE 200 + saját MOD( a trafó eltávolítva a nyáklemezről (BELDEN kábelekkel + a diódák shottky diódákra cserélve a tápnál + jó minőségű szűrő kondi és 10 mm-es vaslemezen van a CD lejátszó egysége   + audió DAC utáni  MOD-al ami szintén Hang&Technikás áramkör: amely külön,de nem kikapcsolható!!! táppal jár: LM317/337LZ fesztstab IC-k sokasága jól szűrve X 4 itt és is shottky diódák vannak a trafónál a tápban + ferrit szűrők(és a +/- fesz nél katonai fém  tantál kondik) mindenhol a tápvezetékben és GND-is !!!  .

Onkyo P8000 -es előerősítő amibe nemsokára bekerül a Borbély féle FET -es előerősítő.

Most benne: Hang&Technikás RIAA (ez jobb mint a HFM1 korrektor,de minőségi Remix 10mF-os csatoló kondikkal :X 4 db)és A oszt.-u  fejhallgató erősítővel :BFW 16A -os 1.6 Ghz- es 500mW-os  adótranyóval benne !

Toshiba ST 225 Tuner amiben cserélt a KF IC és a szt dekóder IC is + táp MOD .

A deck1:Dual C 828 -as.

A deck2:Technincs M45-ös.

A végfok Etalon Integra (Accuphase klón).

A hangfal (ami mostanában változhat)Visaton DT 94+ SAL SBX 1620-as (kevlár mély)Egyedi MDF-es TL dobozban .

Az Interconnect -ek 4Ghz es Teflon koax-ok amelyek az RCA csatikban nincsenek forrasztva! .A hangfal kábelek:3X2 -es fonott- csavart 1.5 mm2 -es BELDEN adat kábelek végükön klimpelt sarukkal(sajnos nem aranyozott NAGAOKA-sak) .

A torony 50X50 -es fából és 5 mm -es üveglapokból áll.

A torony a 230V-ot egyrészt BELKIN tip.-u  túlfesz-es  4 es aljzaton kapja ,másrészt 1 db 10A-es fém dobozú  EMI szűrőn is átmegy. Azonkivűl minden egységben kialakításra kerűlt  1 db 6 A -es EMI szűrő is(amely kapható sűllyesztett kivitelben a boltokban  és euró aljzatú->sztgép tápos  aljzat ) amely szintén 2X 1.5 mm2 -es BELDEN vezetékkel kapja meg a 230V-ot,kivétel a végfok amely 5 pár 1.5 mm2  -es vezetékkel kapja meg a hálózatot  amiben a nullánál és a fázisnál is van nagyméretű ferrit csöves szűrés !

Természetesen abban az esetben, ha a MOD-os kütyü kettős földelésű, akkor már más a helyzet!

Szia!Kicsit nagy itt a káosz,az összevisszaság,szinte kibogózhatatlan.

Ez röviden a 2000-es évtől gyűjtött cuccaid?Javaslom hogy a részletezés kedvéért tölts fel -ha nem is gépenkénti,de közelebbi képeket.Laci

 

veroka képe

Engem elsősorban a Philips N7300 érdekelne, mik vele a tapasztalataid ? Lett volna lehetőségem egy ilyet vásárolni, de akkor valami miatt nem tetszett az a gép.

Kalmopirin képe

Érdekes így együtt.

 

 

:: Kalmopirin

Hi-Fi