Trabant 601 - ANKER (NDK)


Forrás: 
sajat
Trabant 601 - ANKER (NDK)

Keresek hozzá 2 kereket, vagy cserélek 2 Barkas kereket 2 trabi kerékre :-)

Én két első lámpát keresek már égen-földön....Eddig semmi, de remélem most szerencsém lesz...Talán túl optimista vagyok?! :P

Eredeti Trabi első lámpák kerettel komplett eladó, még nem volt használva.

kkovax38@t-online.hu

NGA képe

A játékautóhoz eladó? Mert itt nem az autóról van szó :-)

Redneck képe

Nekem is van eladó lámpám a trabihoz.

 

Meg egy eladó Elektrotechnikai alapismeretek című könyvem is van, itt lapul a fiókomban. Piros színű és zsebben is elfér. ára 200 forint.

 

Üdv: Redneck

NGA képe

A modellhez van lámpád?

Már régóta keresek. Eladó esetleg?

 

Esetleg ha van valakinek, akkor keresek roncs ndk anker vagy piko távirányitós 1:20-as wartburgot, esetleg hátsó lökháritót külön.

 

Redneck képe

Van egy trabi modellem, amelyben van lámpa is de mivel a Kedvesemtől kaptam ajándékba, ezért nem eladó. Sajnos ezt is utolérte a made in china betegség, viszont fémből van a kasztnija. szép szürke színű, és gurul is.

 

Komolyra fordítva a szót, amikor valami kimoderálásra kerül, olyankor az vajon melyik ok miatt van az alábbi kettő közül?

 

1. Ha azért van mert a sok indulatos és fellengzős hozzászólás rontja az oldal jo hírét és amugy kellemes hangvételét, akkor én is helyén valónak tartom és támogatom.

 

2. Ha viszont azért van, mert egy szakember példákkal és számításokkal alátámasztja, hogy egy hozzászólásban oltári nagy sületlenséget állít valaki, akkor én azt kicsinyességnek és a moderátori jogkörrel való visszaélésnek nevezném. Ugyanis nem azért vezetem le a tényeket közérthetően és példákkal alátámasztva mert unatkozom, hanem azért hogy esetleg ha valaki nem ismeri az összefüggést akkor az

adott esetben tanuljon belőle.

 

Én is szeretek tanulni minden nap, és tényleg, sokat tanulhat az ember a hozzászólásokból. Nem kell mindent törölni.

 

Csak ennyi nyomta a bögyömet.

 

Üdv: Redneck

 

 

NGA képe

Keresek Anker Trabi gumikat, első lámpát, wartburg hátsó lököst.