Panasonic AG-7355 S-VHS Recorder


Forrás: 
Saját kép
Panasonic AG-7355 S-VHS Recorder

Panasonic AG-7355 professzionális S-VHS recorder. Kimondottan kórházi műszerekhez gyártották, méghozzá ultrahang felvételek készítéséhez. Ez a videó egy hatalmas pult része volt, hozzátartozott többek között két monitor és sok más kiegészítő is. Mikor megvásároltam, még egy kazettát is találtam benne, amin ultrahangfelvételek vannak. 6 fejes sztereó a készülék, a Super VHS kazetták használatával pedig átlagon felüli képminőséget lehet vele elérni. Fedlapját minösszesen 2 db csavar rögzíti, mely könnyedén kicsavarható, és máris hozzáférhetünk az elektronikához, amely modulokból épül fel, így könnyedén szervizelhető a gép. Nem spóroltak semmit sem a masinából, 11 kg a tömege. Sajnos az egyik potenciométer sapkája hiányzik, ez az egyetlen szépséghibája a készülékemnek, egyébként tökéletesen működik.

1619119_526531010777580_1991669206_n.jpg
koleszterin7 képe

koleszterin69

Nagyon tetszik a készülék eddig egyszer volt hozzá szerencsém pár évvel ezelött de sajnos "nem értem fel" anyagilag úgyhogy másé lett.Módomban volt kipróbálni,-nem kommersz amit nyújt .Gratulálok hozzá és irigykedem.Egyben örülök hogy jó környezetbe került.

Kékedi Levente képe

Köszönöm az elismerő szavakat. Igyekszem fenntartani, és megőrizni még sokáig az állapotát. :)

Ha ezt a minőséget hozza a V.H.S. akkor tovább élt volna.

Példának okán, DVD lemezről egészen jó felvétel készíthető S-VHS-sel.

28"-os tévén megtévesztésig hasonló a képe. Más szóval: egészen jó minőség.

 

:: Kalmopirin

Dr Dee képe

Ezek csúcs kategóriás készülékek voltak. Ezekért ha rendben vannak, tehát fel vannak újítva, akkor 100.000 Mátyást kérnek. Elfogadnék egyet én is a gyűjteményembe,de nálam lélektani határ egy videóért felújitással eggyütt  30 db Mátyás.

Panasonic


panasonic
Találat: 2