WALKMAN gyűjtemény


Forrás: 
saját
WALKMAN gyűjtemény

Walkman gyűjteményem. Javarészt SONY és AIWA walkman-ekből áll. 1984-ben kórházban voltam mandula mütéttel, akkor kaptam egy csodálatos Sony WM 4-es walkmant, egy Amerikai rokonomtól. Ez akkoriban Magyarországon nagyon nagy szám volt! Nagyon szerettem, a barátommal felváltva hallgattuk. Nagyon menők voltunk. :) New Wave, Sony Walkman, 80-as évek, nagy korszak volt! Sajnos az a gép már tönkre ment, elkallódott. Igy nosztalgikus emlékek is hozzájárultak ennek a komoly találmánynak :) a gyűjtéséhez!

NGA képe

Gyönyörűek. Az R2 és a WM-F10-es hihetetlen szép. Nekem F2 van, az hasonló, csak ott rádió van a mikrofonok helyén. És holnap érkezik hozzám a világ legjobb walkmanja, amint itt van, rakok fel képet!

A tieid is nagyon szépek, gratulálok hozzá! Látom te is régóta gyűjtöd. Nálad is vannak komoly darabok.:)Pl: F2, TPS-L2, WM-EX5 :)

NGA képe

Kedvencem még a WM-DD sorozat, ebből is a WM-DD3 ami megegyezik a híres Boodoo Khan-al, csak nincs benne a megabass. Hihetetlen finom kis szerkezet!

Igen, a WM-DD sorozat az nekem is nagyon tetszik. Egy-egy fel is tűnik néha, tehát nem reménytelen beszerezni. De egy szép WM-DD100-as "Boodo Khan"-t beszerezni az nagy fogás lenne.:)

WALKMAN


gyűjtemény


BRG gyűjtemény
Találat: 2
Jegy gyűjtemény
Ismeretlen évjárat
Szódás üveg gyűjtemény
Ismeretlen évjárat