Videoton Hangfal Gyűjtemény


Forrás: 
saját kép
Videoton Hangfal Gyűjtemény

Videoton Hangfal Gyűjteményem
DC 3011 A
DC 2550 A
DC 2050 E
AB 1011

Az AB 1011-es kis autó hagfalt egy barátom ajándékozta nekem mivel tudta, hogy milyen vt-kedvelő vagyok. A kis hangfalban a mélyközép sugárzón a peremet cserélni kellett mivel a hosszú éves állás miatt a peremek elporladtak. A DC 2050 E tipusú hangfalat sikerült megmentenem mivel előző gazdája lakberendezés miatt meg akart vállni tőle és ki szerette volna dobni. Ezen a hangfalon is a mély sugárzó peremei elporladtak a képen látható, hogy nem a gyári hangszórók vannak bennük ez ideiglenesen van mert a mélyek még felújitás alatt vannak. A DC 2550 A tipusú hangfal a gyűjtemény első darabja volt. Ezt a hangfalpár megörököltem apumtól. Ezen a hangfalon is sajnos a peremek elöregedtek és le kellett cserélni őket. A mély illetve a középsugárzó peremeit is. A DC 3011 A típust már vettem igy teljesen felújitva. A mély peremek itt is cserélve lettek.

Kékedi Levente képe

Gratulálok hozzájuk!

Az Öné igazén szép, és tartalmas gyűjtemény, jó látni így együtt ezt a három típust. Mondjuk kár a kis DC 2050 E már nem eredeti mélyeiért, én szeretem, ha valami eredeti teljesen, de így is rendkívül tetszenek. :)

Kékedi Levente képe

No de hülye vagyok! Nem is láttam a legtetején a negyedik típust, jó picikiék a nagyokhoz képest.:))

vargamester képe

Köszönöm! :)
Én is örülök, hogy így össze tudtam hozzni, hogy ezek a hangfalak így együtt legyenek. Igyekszem én is eredeti állapotára vissza állítani és remélem hamarosan sikerül is mert megvannak a gyári mély hangszórók csak peremezni kell majd őket. 
Igen igen valóban nagyon aprók a nagy hangfalakhoz képest :)

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat
Hangfal