Kislemez gyűjtemény


Forrás: 
Saját gyűjtemény.
Kislemez gyűjtemény

A 60-as évektől az utolsó kislemezek kiadásáig.

NofreT képe

 

Feribá, ez elképesztő mennyiség! megszámoltad?

Nofre

Feribá

Kedves NofreT!

Most vettem észre a kérdésed.

Az elején még számoltam őket, de már nem. Most át akarom menteni a

legjobbakat kazettára, a borítókat meg beszkennelni.

A végső cél a digitalizálás és - másokkal közösen- egy kislemez repertorium elkészítése.

Eddig az ágyneműtartóban "laktak", de átrendezés miatt máshová kerülnek, ezért elő lettek szedve és itt volt az alkalom egy csoportkép

megalkotására. Kb. 600 db lehet vegyesen /magyar, külföldi/.

Több dedikáltatva is van: Koós, Korda, Neoton, Scampoló, Mini, Illés stb.

teslaeltos képe

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a régi Beatrice-Nagy Feró-Csuka Mónika eredeti Gyere kislány gyere c. számukat is kiadták kislemezen???

Mert rég óta hajkurászom!!!!

Amúgy nekem is van vagy 700 lemezem.

Sajnos csak itthon van ez a nagyképűség, hogy így meg úgy a bakelit, tőlünk nyugatabbra a mai napig gyártják mert egyszerűbb olcsóbb a előállítása mint a cd-nek.

 

Úgy tudom, hogy kislemezen nem, hanem egy nagylemez válogatáson rajta van, ha meglesz MP3-ban átküldöm szívesen!

 

NEM A TESSÉK VÁLASZTANI 1977 LEMEZEN VAN?

NEmrég láttam pár hete borítóját idén antikváirumosnál,és mintha azon lenne!Lehet megvan vhol,de most 1hónapoig még min kaotikus a lakás,nem fér el semmi,de garázsban se nagyon...kéne szponzor,meg bérelhető légópince plusz segitőkész szállitó aki megelőlegezi a több köbméter kincs 25-50ezres (FT,kb) szállitását városon belül...nem hagyhatom jogi b***pgató feljelentgetőmániások házmestzerlelkűek nyugdíjasok cseszegetéseinek kitenni meg bankibaszi végrehajtómaffiának sem,biztonságos m,egbízható helyre vitetném őket amit bérelnék,már ki is néztem egyet,de szállitásra nem maradt pénzem,valaki adjon állást (végre egy informatikusnak,angol és némettudással meg B kat jogositvánnyal és több évtized tapasztalattal stb,20kgnál nehezebbet nem emelhetek,nem mehetek állómunkára eü miatt) vagy kölcsönpénzt

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Tisztelt Feribá!

Miért pont kazettára? Miért nem digitalizálja be inkább? Egyébként tényleg szép gyűjtemény. Bocsásson meg igazán nem akarok kötekedő lenni, de ha sokáig így tárolja fekve ezeket a szerencsétlen kislemezeket az alsók igencsak görbék lesznek mint a Balaton vize!

Üdv! 

Nos miután kazettára elkészül - kényelmesen- a kislemez válogatás, akkor fogom digitalizálni, ez a terv.

Ezek az SP-k évek óta így vannak tárolva, szerencsére a kislemez a mérete miatt nem hajlamos a görbülésre, így még mindig egynesek.

Természetesen nehéz dolgokat  nem rakok még rájuk és a hőtől, portól is óvom őket. A papirborítón kívül még a legtöbbje nylontasakban is benne van.

Oké Feribá! Ahogy gondolja.:)

most, közel 5 év elteltével elkészült a digitalizálás? Tapasztalatok - ha lehetne megosztani. Én most vágnám a fejszémet egy nagyobb vinyl gyűjtemény digitalizálásába, persze semmi gyakorlatom. Jó tanácsokat szívesen fofadnék

Kislemez


gyűjtemény


BRG gyűjtemény
Találat: 2
Jegy gyűjtemény
Ismeretlen évjárat
Szódás üveg gyűjtemény
Ismeretlen évjárat