PIONEER CT-506 deck


PIONEER CT-506 deck

Disk jockey-k kedvenc készüléke volt.

az én birtokomban is van egy darab

keresek a mechanikahoz laposszijat es ekszijakat.sajnos az ido vasfoga megette oket,viszont annyira a szivemhez nott hogy eldobni nem akarom.

Az első nálunk is kapható HI-FI toronyba illeszthető sztereo deck volt. Kissé hamarabb volt kapható, már 1981-ben. Ékszijat valószinüleg be lehet szerezni pld. a Simi Electronic nevű boltban a Wesselényi utca elején. Ha jól emlékszem 8000.-be került, az akkor kb 3 havi átlagfizetés volt, plussz hozzá a kenőpénz, hogy a pult alól is adjanak.

Nekem is van egy elég sokáig használtam aztán mikor elromlott eszembe jutott hogy mostanában milyen divatosak a hifi gépházas pc ezért kibeleztem és kis átalakitásall kész a divatos uj gép:).

A magyar boltokba 1979 karácsonyára került. 1984-ben már csak bizományiban lehetett kapni. Igy az évszám eléggé fals.

nekem van egyszerre 2 ct 506-osom de a szivem csücske

Nekem is van egy én még most is használom nekem csak a föhajtoszijal volt bajom meg az égökkel. szerintem ez nagyon jo gép!

Nekem is van egy apukám még 1984-ben vette az NDK-ban
Mi az ára ma egy ilyennek.
Választ az E-mail cimemre is várok köszönettel Gergö.
gergo1222@citromail.hu

Üdv!

 

Nekem is van egy ilyen deck-em és a mai napig nem cserélném el semmire. Hihetetlen sokmindent kibírt már, egyszer apámék egyik szilveszteri buliján leverték a helyéről, nagyot esett szegény de semmi baja sem lett. Most szeretném egy kicsit majd felújítani. :)

Üdv!

 

Nem tud véletlenül valaki egy olyan üzletet ahol lehet deckhez kombináltfejeket kapni? Vagy valahonnan rendelni?

teslaeltos képe

Szia Sorstárs!

Íme a választék:

http://www.hqelektronik.hu/fooldal.html

http://www.sini.hu

Nagyon szépen köszönöm!

oldtimer képe

Vajon a SINI KFT. még forgalmaz meghajtószíjakat? Ugyanis régen igen gyakran vettem tőlük.

üdv.: oldtimer

teslaeltos képe

Én ismertem egy Dj-nek nevezett merénylőt aki a felvételi szint állító potmétert rákötötte a motorrra, azzal vezérelte a szalag ill. a zene sebességét!!

És mindkét deckjével megcsinálta ezt......

oldtimer képe

Valahogy nem egészen értem ezt a " felvételi szint állító potmétert rákötötte a motorrra, azzal vezérelte a szalag ill. a zene sebességét!!"

üdv.: oldtimer

oldtimer képe

Érdekes volt, ahogy a készülék bekerült az országba, ugyanis legelőször a Műszaki Bizományiban lehetett kapni, igen borsos áron.

Többen vettek, és ezt követően pedig (ha jól dereng) a KeraVill is elkezdte forgalmazni. Aminek folyományaként egy érdekes helyzet keletkezett. Akik borsos áron vették meg, azok között többen szerették volna visszakapni a pénzüket, vagyis a különbözetet.

Hogy végül mi lett azt nem tudom.

üdv.: oldtimer