Pioneer Hifi-torony


Forrás: 
sajat
Pioneer Hifi-torony

Pioneer A-7+F-7+CT-6R

 

A BOSE hangfalakkal vették 1983 február 9-én. Megvan hozzá az eredeti számla is, 4200 NSZK márka volt a hangfallal. Az is megvan hozzá.

Szerbusz Gábor!

Nagyon szépen megoldottad a fotót szép munka!

Nem kevésbé a torony is nagyon egybe van külalakra, tetszik úgy az egész egyben, megint látunk 1 szép komplett tornyot az oldalon!

Gratulálok a beszerzésért a képpel való munkáért.

Atesz

NGA képe

Elmentem vissza a bizibe, nem hagyott nyugodni a dolog, és ott volt a lemezjátszó is amit a toronnyal vett, mivel a számlán rajt van a Pioneer torony + Bose hangfal + Hitachi falra szerelhető lemezjátszó.

 

Kép megy fel.

NGA képe

Ime, itt a hifi számlája.

Pioneer torony+Bose hangfal+Hitachi lemezjátszó. Érdekesságe, hogy mindent 50%-ban kapott meg a vevő, dollárban fizetett. A végösszeg több lett volna, mint 4500 márka! Még a csekk másolata is megvan.

 

100_2988.JPG

panblue képe

Sziasztok!

NGA feltöltéseit szeretem,jó képek,jó leírások,érdekesek és hitelüket tekitve

is kifogástalanok (nem kamu feltöltögetés) .

Köszönjük!!!

panblue

NGA képe

Köszönöm.

 

Felrakom igy egyben ezt a képet, igaz ez csak egy "közepes igényeket" kielégítő torony, de azért a 80-as években 6500 NSZK márka volt, ami nem kevés.

 

torony.jpg

Tisztelt Fórumozók!

 

Mivel felénk, Eger környékén sem egy tisztességes műszaki bizományi, sem pedig egy valamire való piac nincs, ezért marad az ismerősöktől való kunyerálás, vagy a vatera és társai, ha az ember valami - az ide feltöltött dolgokhoz hasonló kincsekre vágyik.

Megköszönném, ha valaki tudna tippet adni merre érdemes szétnéznem akár használtcikk piac, akár bizományi üzlet témakörben mondjuk a fővárosban.

A segítséget előre is köszönöm.

 

Misi

panblue képe

Én utoljára a VII.ker Király utcai bizományikat jártam be,egy jó ideje neten nézelődök és úgy "szerzek be".Általában személyes megtekintéssel-átvétellel.

Amúgy mit keresel konkrétan?Hátha segíthetek :)))

panblue

Köszi a választ! Igazából komplett torony érdekelne a régiek közül, valami igazi vintage, lehetőleg "lengetős" műszerrel. Dobozokból és Vidi  tornyokból "jól" állok (DC 2580, Dc 2050, szétdőlt Prelu B31- rendbetétel alatt). Tudod felénk tényleg korlátozottak a lehetőségek, pedig ez egy tényleg szép hobbi, kár hogy így a 40 felé világosodtam meg, de talán még nincs késő.....

 

Misi

NGA képe

Hifi magazin

 

 

 

Az eredeti prosi:

 

 

Nekem nagyon bejön ez a design!

 

http://www.youtube.com/watch?v=fmwATMR-_Vc

http://www.youtube.com/watch?v=vmVS-1Jvwlg