Ikarus emeletes busz Pécsen


Forrás: 
internetes foto
Ikarus emeletes busz Pécsen

Pécsen még utaztam rajt, a legjobb volt felmenni, és a nagy első ablak mögött ülni. Még létezik a busz, remélem egyszer felújitják, és ismét utazhatok rajt.

NGA képe

Oörömmelirom, hogy október 20-án hezeérkezett végre pécsre az emeletes busz, hogy elkezdődjön a felujitása. Pici közöm nekem is van hozzá, 2éve inditottam el egy körlevéllel, hogy mentsük meg. Most sikerült remélem!

 

NofreT képe

távirati stílusban :) Legszebb örömök egyike  az ilyen eredmény. Most akkor nem fogsz ráérni? Készülök éppen egy pécsi épületet beszkennelni, és abban bíztam, hogy valamikor majd útbaejted egy mai kép erejéig.

 

Nofre

NGA képe

A volánosok fogják felujitani, ha jól tudom.

Laki Géza képe

ugyanis én úgy tudom,hogy a régi felújító üzem ami szinte az egész ország volán buszait na meg a BKV buszait is felújította,már közel húsz éve megszünt.Igaz,hogy más címszó alatt még 2-3 új tulajjal egy darabig próbálkozott,de végül ők is megszüntek.(ez volt a Bacsó Béla 4 alatt)

Mikor utoljára arra jártam,az már mindennek kinézett csak üzemnek nem.

A nagytelepen (Siklosi u.) legjobb tudomásom szerint csak futójavítást végeznek. Igy,ezek ismeretében én is várom az emeletes felújítását.

Laki Géza képe

Azt kérdezném,hogy azt lehet-e tudni,hogy hol és ki fogja felújítani?

NGA képe
Laki Géza képe

emlékeznek a pécsiek,hogy a videon ami az emeletes busz után megy nyitott városnéző busz,az még 85-ben fel lett újítva,majd később elkerült harkányba?

zolimobydick képe

Köszi ezt a videót, én is pécsi vagyok de még fiatal. Szívesen megnéznék egy ilyen buszt, imádom a régi technikákat és technikai megoldásokat!

oldtimer képe

Érdekesek a forgó hullámos kerekek

A hullámos trombita

És minden ami mozog hullámzik.

 

Vajon a 'feltolto' nem tudta mi a „deinterlacing filter”??? Kétséges :(

 

üdv.: oldtimer