Igazi TV a retronomon!


retronom.tv.jpg

Technikai okokból és átláthatóság szempontjából külön választottuk a retronom.hu videós részét. Új honlapra tettük át az itt található videókat. Most már nincs feltöltési limit! Átvittük a regisztrált felhasználókat is egészen múlt hónap 30-ig.

Ám úgy gondoltuk ne csináljunk egy x-edik videós feltöltős oldalt, hanem ebben legyen valami plusz. Az egyik talán az, hogy megpróbálunk saját készítésű kisfilmeket készíteni retro témában. Ha van ötletetek miről csináljunk filmet, illetve ha neked van egy óriási gyűjteményed, amit le lehetne filmezni már is ott vagyunk. Az első próbálkozásunkat már meg is nézheted a Mackó gyárról. A másik érdekesség, ami a honlap megnyitásakor fogad, az a lejátszó. Egyedi, TV formájú!

 

A honlap még béta verzióban ketyeg, így lehetnek hibák. Várjuk észrevételeiteket hibákról és ötleteket arról milyen is legyen egy retro TV.

 

A címet nem nehéz megjegyezni: tv.retronom

 

ui. Majdnem elfelejtettem, hogy ez annyira TV, hogy még teletext is van! Bár egyelőre a fránya Internet Exploreren nem megy... de hát éljen a Firefox a hiba javításáig!

pergerz képe

Lesznek régi mesék,reklámok?

ÁDY képe
pergerz képe

Megnéztem.Kösz van!!!

a


Irtó spray
1940-1949
Úttörő rangjelzések
Ismeretlen évjárat
1x1 kártya
1980-1989